Dr. Gőblyös István előadássorozatot tart a szabadidőlovasoknak

Goblyos Kiemelt Rl4

A Szabadidőlovas Szakág három előadásból álló sorozatot hirdet a Nemzeti Lovardában, a befejező rész 2019. január 8-án 18:00 órakor lesz a Nemzeti Lovardában. Az előadás ingyenes azok számára, akik előzetesen regisztrálnak. A Magyar Lovasszövetség a részvételt edzői továbbképzésként is elfogadja.

  • Az előadások témája: Az együttműködő ló, az engedelmes ló
  • Időpontok:
    - 2018. november 13-án 18 órától - Az együttműködő ló, az engedelmes ló I.
    - 2018. december 11-én 18 órától - Az együttműködő ló, az engedelmes ló II.
    - 2019. január 8-án 18 órától - Az együttműködő ló, az engedelmes ló III.
  • Helyszín: Nemzeti Lovarda, Tudásközpont (1087 Budapest, Kerepesi út 7.)
  • Parkolás: korlátozott számban ingyenesen a Nemzeti Lovarda ügyfélparkolójában (bejárat a Kerepesi út felől), további parkolási lehetőség a szomszédos Aréna Pláza mélygarázsában (az első 3 óra ingyenes)
  • Büfé a Kóbli épületében működik

Regisztráció

Jelentkezés az előadásokra Topsoft regisztrációt követően a www.szabadidonevezes.hu oldalon keresztül lehetséges. Az szlsz@lovasszovetseg.hu e-mail címen kizárólag a Magyar Lovasszövetség hivatalos személyei (bírók, pályaépítők, edzők, versenyirodák) jelentkezhetnek. Az előadásokon való részvétel ingyenes azok számára, akik előzetesen jelentkeztek a fent megjelölt módon az eseményre.

Hatalmas érdeklődés kísérte az első előadást

November 13-án tartotta meg dr. Gőblyös István az előadássorozat első részét. Nem kevesebb, mint 100 érdeklődő érkezett a Nemzeti Lovardába, akik nagy élvezettel és lelkesedéssel hallgatták az előadást. A második rész december 11-én kerül sorra, melyen az "együttműködő ló, az engedelmes ló" átfogó témát más nézőpontból közelíti meg az előadó. Így érdemes ismét csatlakoznia azoknak, akik részt vettek az első előadáson, de bátran tegyék meg azok is, akik az első alkalomról lemaradtak, hiszen az előadások önmagukban is megállják a helyüket és sok-sok hasznos információval szolgálnak mindenkinek.

További információkért keresd fel az előadássorozat Facebook oldalát »
Vagy írj e-mailt az szlsz@lovasszovetseg.hu címre illetve hívd a +36 1 499-9952-es telefonszámot.

A Szabadidős Szakág szeretettel vár minden lovast és a lovak iránt érdeklődő vendéget, illetve azokat, akik szeretnének egy kellemes estét eltölteni a megújult Nemzeti Lovardában.

Kapcsolódó cikkek
Kommentek