Ha egy igazán Príma csikót szeretnél

Prima2 900 472

A Riderline nyereményjátékra hív az MSLT Tenyésztők hétvégéje alkalmából: akár három szerencsés lovas is lehetőséget kaphat arra, hogy kiváló, az MSLT által is elismert fedezőménektől szülessen csikója. A játék egyszerű: iratkozz fel a Riderline hírlevelére 2018. március 11-ig, és ha szerencséd van, nyolc kiváló, az MSLT által elfogadott fedezőmén közül választhatod ki leendő csikód apját.

A méneket a játék ideje alatt egyenként bemutatjuk itt a Riderline-on, hogy megkönnyítsük a választást.

Bemutatkozik Príma

Príma 1997-ben a Sáripusztai Ménesben látta meg a napvilágot, apja Justboy, az 1990-es és 2000-es évek meghatározó fedezőménje. Ő, és Príma anyai nagyapja Goliath, ivadékaik alapján bizonyítottan jó mének. Nortje, Príma anyai nagyanyja a hazai elit kancák közé tartozott.

Prima Szarmazas

Príma származása

Príma négyévesen került a Nemzeti Lovardába, ahol mérete miatt majdnem a gyereklovardába osztották be, de végül Stróbl Dorottya kezei között kezdhette meg sportkarrierjét. Ötévesen 19 pályából tizenhatot teljesített hibátlanul, hatévesen tenyészversenyt nyert, kilenc, majd 12 évesen a Mezőhegyesi Ménverseny, majd a Szuperdöntő győztese.

2010-ben került az akkor még ifjúsági korú Burucs Barnához, akivel 2011-ben megszerezték az ifjúsági magyar bajnoki címet és indultak az Európa-bajnokságon.

Prímát 2014-től Jármy Vince lovagolta. Megnyerték a budapesti Gyermek CSIO Nagydíját, részt vettek az Ifjúsági Európa-bajnokságon, 2015-ben pedig ifjúsági magyar bajnokok. Príma 2016-ban, az írországi ifi EB-n az előkelő negyedik helyezéshez juttatta lovasát.

Prima3 900

Príma 2017-ben befejezte versenypályafutását, de az MSLT fedezőménjeként továbbra is szolgálja a hazai sportlótenyésztést.

  • Születési év: 1997.
  • Fajta: magyar sportló
  • Színe: pej
  • Méret: 165 cm
  • Tenyésztője: Enyingi Agrár Rt
  • Felállítás helye: Tabajd
  • Fedeztetés díja: 45.000 Ft
  • Kontakt: dr. Jármy Miklós +36 20 9550546


Feliratkozással álmaid csikója felé

Szeretnéd, ha Príma, vagy az MSLT egy másik kiváló fedezőménje lenne születő csikód apja? Iratkozz fel a Riderline hírlevelére, és ha szerencséd van, Te lehetsz az, aki megnyeri a nyolc kiváló fedezőmén egyikének örökítőanyagát.

Sőt, ha a játék ideje alatt a Riderline Facebook oldalának rajongói tábora eléri a 15.000 főt, akkor nem egy, hanem három nyertest sorsolunk! Sorsolás március 11-én a Nemzeti Lovardában, a ménkihirdetést megelőzően.

Tovább a részletes játékszabályzatra >>

Fotó: MSLT

Kommentek