Lovasudvarra költi, amit a banktól nyert

Bb Almodók Kiemelt

Mint a mesében: egymillió forintot nyert a banktól arra, hogy létrehozhassa saját lovasudvarát az óvodapedagógiai asszisztens és lovas sportoktató Horváth Fanni.

A Budapest Bank Álmodók kampánya során 2018. május 31-ig a bank bármely ügyfele beküldhette a pénzintézetnek, hogy mi lenne a legnagyobb vágya, amit eddig anyagi okok miatt nem tudott megvalósítani. A beküldők közül közönségszavazás útján került ki a nyertes. A leadott szavazatok alapján Horváth Fanni óvodapedagógiai asszisztens kapott 1 millió forintot a banktól ahhoz, hogy megvalósíthassa az általa megálmodott Bokréta Lovasudvart.

Fanni egy óvodában dolgozik, mellette 2016 óta lovas sportoktatóként is foglakozik gyermekekkel – egyelőre csak a saját házuk kertjében. Most viszont elkezdheti megvalósítani önálló lovasudvarát.

Bb Almodók Nyertes1200

„A lovas foglalkozás köztudottan jó hatással van a gyermekekre, többek között segít oldani a bennük lévő stresszt és feszültséget, valamint fejlesztő, pozitív terápiás hatással jár. A nyereményből szebb környezetbe és nagyobb területre költözhetek, hogy még több gyermeket tudjak társaimmal együtt játékosan fejleszteni. Nagyon boldog vagyok, hogy a Budapest Banknak köszönhetően megvalósulhat az álmom, amivel remélem, nagyon sok örömet okozok majd másoknak is” - mondta el Fanni, aki egykori kedves lováról, Bokrétáról nevezte el iskoláját.

Több mint 300 álom érkezett Budapest Bankhoz, amelyekből rengeteg értékes, egyedi történetet ismerhettünk meg” – mondta el Tengerdi Laura, a Budapest Bank marketingkommunikációs és ügyfélélmény vezetője.

Kommentek