Nyerj VIP jegyet az MSLT Prémium Hétvégére vagy egyedi MSLT-s ajándékokat

Mslt Premium Hetvege Jatek Kiemelt Kep

Játssz velünk: egyetlen jó válasszal VIP belépőt nyerhetsz az MSLT Prémium Hétvégére vagy tiéd lehet az egyedi MSLT-s ajándékok egyike!

Érdekelnek a sportlovak és a lótenyésztés? Csak egyetlen kérdésre kell helyesen válaszolnod, és ha neked kedvez a szerencse, másodmagaddal VIP vendégként vehetsz részt az MSLT Prémium Hétvégén szeptember 7-9. között a Nemzeti Lovardában, vagy megnyerheted az egyedi MSLT-s ajándéktárgyak egyikét! Ha tehát szeretnéd a legjobb helyről nézni a programokat, ráadásul étel és ital fogyasztási lehetőséggel, nem kell mást tenned, csak kitölteni ezt az űrlapot. Ráadásul abban is segítünk, hogy biztosan helyesen felelj: a jó választ megtalálod az MSLT Prémium Hétvége beharangozó oldalán »

A nyereményeket partnerünk, a Magyar Sportlótenyésztők Országos Egyesülete (MSLT) ajánlotta fel.

A "Nyerj VIP jegyet a Prémium Hétvégére vagy egyedi MSLT-s ajándékokat!" c. nyereményjáték hivatalos játék- és adatvédelmi szabályzata

1. A játék neve és rövid leírása

"Nyerj VIP jegyet az MSLT Prémium Hétvégére vagy egyedi MSLT-s ajándékokat" nyereményjáték: jelöld meg űrlapunkon a helyes választ 2018. augusztus 28. és 2018. szeptember 4. között, válaszolj néhány kérdésünkre, add meg az e-mail címed, amin értesíthetünk - és megnyerheted az MSLT Prémium Hétvégére szóló páros VIP jegyek vagy az egyedi MSLT-s ajándékok egyikét!

2. A játék szervezője és lebonyolítója, adatkezelője

A játék szervezője, lebonyolítója és adatkezelője a Riderline Magazin kiadója, a Riderline Szolgáltató és Kereskedelmi Kft. (Cg.: 01-09-172519, Asz.: 24330813-2-42, Szh: 1087 Budapest, Kerepesi út 7., NAIH Engedély: NAIH-82878/2015.) valamint a Magyar Sportlótenyésztők Országos Egyesülete (Asz.: 19664572-1-42, Szh: 1087 Budapest, Kerepesi út 7.), továbbiakban Szervezők.

3. A játékban részt vevő személyek és a részvétel feltételei

A játékban kizárólag azon 18. életévüket betöltött, kizárás alá nem eső természetes személy (továbbiakban Játékos) vehet részt, aki a játék időtartama alatt kitölti űrlapunkat és válaszol valamennyi kötelezőnek megjelölt kérdésünkre. A játékban nem vehetnek részt a Szervezők alkalmazottai és ezen személyeknek a Ptk. 8:1 §-ában rögzített hozzátartozói és közeli hozzátartozói.

4. A játék menete

Ha a Játékos kitölti a "Nyerj VIP jegyet az MSLT Prémium Hétvégére vagy egyedi MSLT-s ajándékokat" c. kérdőívünket, akkor:

sorsoláson vesz részt, ahol az űrlapon leadott helyes válaszával kétfős VIP belépőt nyerhet étel és ital fogyasztással a 2018. szeptember 7-9. között a Nemzeti Lovardában megrendezésre kerülő MSLT Prémium Hétvége szombati vagy vasárnapi napjára, vagy megnyerheti az egyedi MSLT-s ajándéktárgyak egyikét partnerünk, a Magyar Sportlótenyésztők Országos Egyesülete (MSLT) felajánlásában.

A kérdőívet minden Játékos csak egy alkalommal töltheti ki. A kérdőív többszöri kitöltése nem növeli a Játékos nyerési esélyeit. Egy nyertest sorsolunk.

5. A játék időtartama

A játék 2018. augusztus 28-tól 2018. szeptember 4-én éjfélig tart.

6. Nyeremények


A nyereményekkel kapcsolatban felmerülő esetleges adóterheket a Szervező viseli, ezzel kapcsolatos egyéb adóteher a nyertest nem terheli. A nyeremények a következők:

  • 1 db páros VIP jegy az MSLT Prémium Hétvége szeptember 8-i szombati napjára, étel és ital fogyasztással
  • 1 db páros VIP jegy az MSLT Prémium Hétvége szeptember 9-i vasárnapi napjára, étel és ital fogyasztással
  • 1 db MSLT nyeregalátét
  • 10 db MSLT autós telefontöltő
  • 10 db MSLT lóútlevél tároló mappa
  • 10 db MSLT jegyzettömb

7. A sorsolások időpontja

A sorsolásokat a Szervezők végzik. A sorsolások helyszíne a Szervezők székhelye illetve a rendezvény helyszíne (1087 Budapest, Kerepesi út 7.). Sorsolások:

  • A VIP jegyek nyerteseinek kisorsolására 2018. szeptember 5-én szerdán 12:00 órakor kerül sor;
  • az egyedi MSLT-s ajándéktárgyakat 2018. szeptember 9-én a rendezvényen sorsoljuk ki és adjuk át a nyerteseknek az eredményhirdetés előtt.

8. A nyeremények átadása, átvétele

A játékban való részvétel hiányosságáért/hibájáért, az internetes rendszer lassúságáért, leállásáért a Szervezők nem vállalnak felelősséget. A Szervezők a nyeremények tekintetében szavatosságot nem vállalnak. A nyeremények készpénzre nem válthatóak, másra át nem ruházhatóak. Egy Játékos csak 1 alkalommal egy nyereményt nyerhet. A Szervezők a nyeremény átadásáig kizárhatják a játékból azon Játékost, aki nem felel meg a részvételi feltételeknek.

A Szervezők kizárhatják a játékból azt a Játékost, aki számára a nyereményt azért nem lehet átadni, mert kiskorú (azaz a sorsolás napjáig nem töltötte be a 18. életévét), vagy mert az általa megadott egyéb személyes adatok nem valósak, vagy tévesek, vagy a Játékos egyéb okból nem felel meg a jelen játékszabályzatban írt feltételeknek. A Játékos téves adatszolgáltatásából eredően a Szervezőket felelősség nem terheli. Nyeremények átadása:

  • VIP jegyek: a szombati és vasárnapi páros VIP belépők nyertesei a nyeremény átvételéről a "Nyerj VIP jegyet az MSLT Prémium Hétvégére vagy egyedi MSLT-s ajándékokat" c. űrlapon megadott e-mail címére kiküldött e-mailben kap tájékoztatást a sorsolás napján vagy a sorsolást követő első munkanapon. Amennyiben a Játékos az értesítés kiküldését követő 24 órán belül az értesítést nem igazolja vissza, úgy a Szervezők tartalék nyertest jelölnel ki.
  • Egyedi MSLT-s ajándékok: az ajándéktárgyak kisorsolására és átadására az MSLT Prémium Hétvége vasárnapi napján a helyszínen kerül sor, az eredményhirdetés előtt.

9. Adatkezelés, adatvédelem

A játékban résztvevő minden Játékos részvételével automatikusan elismeri, hogy teljes körűen megismerte és megértette a Játékszabályzatot, és azt feltétel nélkül elfogadja, valamint tudomásul veszi, hogy az adatszolgáltatás önkéntes, adatai kezelését a Riderline Kft. és a Magyar Sportlótenyésztők Országos Egyesülete (MSLT) szigorúan bizalmasan, a vonatkozó jogszabályi előírások betartásával végzi.

A Játékos a játékban való részvételével hozzájárul, hogy a Riderline Szolgáltató és Kereskedelmi Kft. és a Magyar Sportlótenyésztők Országos Egyesülete (MSLT) a Játékos személyi adatait és személyes jellegű információit (név, e-mail cím) díjmentesen nyilvántartásba vegye, és a jelen játék lebonyolítása és dokumentálása céljára a jövőben is díjmentesen kezelje, továbbá saját marketingtevékenysége során felhasználja.

A Játékos a játék teljes időtartama alatt leiratkozhat a játékról és kérheti regisztrációja törlését az info@riderline.hu címen. A Játékos egyúttal tudomásul veszi, hogy amennyiben kérelmére a játék érvényes időtartamának befejezése előtt következik be személyes adatainak törlése, akkor a Játékosnak a játékban való részvétele – a nyereményre való jogosultságával együtt – megszűnik. A Játékos nyertessége esetén nevét a Szervezők nyilvánosságra hozhatják.

10. Kizárás a játékból

A Szervezők jogosultak kizárni a játékból azt a Játékost, aki a játékban tisztességtelen módon, a jelen szabályzatban foglalt feltételek és előírások megkerülésével (pl. a kérdőívet többszörösen kitöltve, hamis e-mail címeket megadva) próbál részt venni. A Szervezők kizárják a felelősségét a rajta kívülálló okokból történő meghibásodásáért, amely időtartam alatt a honlap nem vagy korlátozottan használható, ugyanakkor haladéktalanul megtesz minden szükséges intézkedést annak érdekében, hogy a hiba okát mielőbb feltárja, illetve megszüntesse.

A Szervezők fenntartják a jelen játékszabály módosításának jogát. A Szervezők kizárják felelősségét a játékkal kapcsolatos bármilyen kommunikációs anyagban esetlegesen előforduló tévedésért.

Kapcsolódó cikkek
Kommentek