Szebb, gyorsabb, praktikusabb: megújult a Riderline

Riderline Hu Kiemelt Kep

Minőségi lovas hírek lovasoktól lovasoknak, új, felhasználóbarát felületen: bemutatkozik az új Riderline Magazin.

A Riderline csapata 2011 óta dolgozik az online közvetítés, marketing kommunikáció, rendezvényszervezés és filmgyártás területein. A Riderline márkanév pedig máig egyet jelent a legnevesebb hazai lovassport események online közvetítésével. 

2017 szeptemberében azonban új korszak kezdődött a Riderline és persze olvasóink életében: kibővült szerkesztői csapattal, a Magyar Lovas Szövetség és a Nemzeti Lovarda hivatalos médiapartnereként újult erővel vágunk bele a lovas hír- és tartalomszolgáltatásba. A lovasok pedig rengeteg lájkkal hálálták meg munkánkat és biztosítottak afelől, hogy jó úton haladunk. Facebook rajongóink és hírlevélre feliratkozott olvasóink száma azóta is dinamikusan nő – nem lehetünk ezért elég hálásak Nektek. 

A mai napon ismét új mérföldkőhöz értünk: büszkén mutatjuk be a Riderline megújult felületét, ami szebb, praktikusabb és sokkal gyorsabb, mint elődje volt. A Riderline.hu Magazin mobilbarát oldalai között praktikus menü- és címkerendszer segíti a tájékozódást, új cikkeink mellett pedig az olvasási idő is látható. 

Természetesen az élő közvetítésekről sem feledkeztünk meg, a versenyeket továbbra is láthatjátok a Riderline.net oldalunkon.

De itt még nincs megállás, még számos izgalmas ötlet lapul a tarsolyunkban, amelyekből Ti, lovasok profitáltok majd a legtöbbet. 

Kommentek