Éremeső Csehországban: brillíroztak utánpótlás lovasaink

Jarmyvince Quirosa Ob2018 Jo Hk

Nem csak nagyszerű magyar sikerekkel indult, de nagyszerű magyar eredményekkel is zárult a zduchovicei utánpótlás CSIO.

Szombat délután a fiatal lovasok CSI kategóriájú nagydíjában Jármy Vince tudott egyedüli hibátlant lovagolni Quirosa nevű kancájával, megszerezve ezzel az első helyet. Vasárnap délután Jármy Vince a kilencéves, nagy képességű Zeusszal folytatta menetelését: hibátlanul lovagolt az alappályán, majd a következő körben a gyors négy hibapontos teljesítmény a második helyet jelentette számára.

A gyermek kategóriában is Jármy siker született: a 14 éves Jármy Kinga a rutinos Ludwiggal az összevetésben egyetlen hibátlan párosként 45 másodperc alatt ért célba, megszerezve a győzelmet. Törő Csongor ezúttal Chaccoval 46,80 másodperces összevetéssel a második helyet szerezte meg.

Az ifjúsági korosztály nagydíjában Szuhai Péter legjobb lovával, East Winddel két hibátlant lovagolt a magas és technikás 140 centiméteres pályán, ami a negyedik helyet jelentette a 18 éves lovasnak.

Gratulálunk a teljes utánpótlás válogatottnak a zduchovicei utánpótlás CSIO-n elért sikerekhez, folytatás három hét múlva a lamprechtshauseni CSIO-n!

A fotó a Nemzeti Lovardában zajló Fiat Díjugrató Országos Bajnokságon készült 2018 augusztusában.
Fotó: Hajdu Krisztina, Lovasfotó.hu

Kapcsolódó cikk
Kommentek