Alasztics Aliz a csehországi CSIO Nagydíjának győztese

Alasztics NLGP202008 og

A pénteki Nemzetek Díja után az egyéni versenyszámokkal folytatódott a CSIO a Prágához közeli Zduchovicében, ahol a magyar utánpótlás válogatott kiválóan szerepelt az erős mezőnyben.

Az ifjúsági Nagydíjban három magyar lovas is bejutott az összevetésbe. A szabadtéri szezon kezdete óta a hazai versenyeken kiváló formában versenyző Alasztics Aliz és Concordia HB (a borítóképen) Csehországban is folytatta menetelését. Pirik Zsolt tanítványa pej kancájával az ifjúsági Nagydíj összevetésében hibátlanul teljesített és a leggyorsabb idővel megnyerte a az év eddigi legrangosabb nemzetközi utánpótlás versenyét. A Janik Anna – Cash valamint Kiss Lizanna - Gina Rosina párosok a helyezettek között végeztek.

A gyermek csapat a Nemzetek Díja harmadik helyezése után is hozta az eredményeket, hiszen még a szombati napon ifj. Szuhai Gyula Chacco Boy nyergében megnyerte a gyermek nagykört.

A gyermek Nagydíjban is felállhattak az eredményhirdetésre magyar lovasok, hiszen Füzér Gábor tanítványa, Kiss Maja Quipara Z nevű kancájával ötödik, ifj. Szuhai Gyula Chacco-Boy nevű heréltjével a hatodik helyen zárták a megmérettetést.

Forrás: Díjugrató Szakág
Fotó: Hajdu Krisztina, lovasfoto.hu - A borítókép 2020. augusztusában a Nemzeti Lovardában készült.

Kapcsolódó cikk
Kommentek