Zárt kapuk mögött kerül megrendezésre a FIAT Díjugrató Országos Bajnokság

Ob tipo og nl

2020. szeptember 10-13. között rendezik meg a FIAT Díjugrató Országos Bajnokságot a Nemzeti Lovardában – ezúttal azonban a koronavírus járvány miatt zárt kapuk mögött, a nézőközönség teljes kizárásával.

A versenyen kizárólag a versenyzők, a versenyzőkhöz tartozó személyzet (lóápoló, edző, sofőr stb.) és a verseny lebonyolításában résztvevő technikai személyzet részvétele megengedett.

A versenyt élőben közvetítjük:

További információ a versenyről:

Az idei bajnokság autója: Fiat Tipo

A felnőtt magyar bajnok tizenegyedik alkalommal vehet át Fiat modellt a OB-k történetében, idén a Tipo-val folytatódik a Fiat OB nyereményautó sorozat.

A Díjugrató Szakág bő évtizede tartó együttműködése a KB Autoteam Fiat és Jeep Márkakereskedéssel, valamint az importőr FCA CEE vállalatcsoporttal tovább folytatódik, mi több a felnőtt győztest illető népszerű Fiat Tipo modellel erősödik. Az OB utóbbi évtizedének legjobban felszerelt és a piacon legnépszerűbb autó modelljével tehet tiszteletkört szeptember 13-án a felnőtt magyar bajnok a Nemzeti Lovarda pályáján egy 7 millió forintos Fiat Tipo 1,4 JET HB modell volánja mögött.

Ob tipo 02 700

Fotó: Kovács Iván

Kapcsolódó cikkek
Kommentek