Mráz Tamás a balatonvilágosi országos díjugrató verseny győztese

Mraztamas Babolnagp2018 Og

Április utolsó hétvégéjén az ország hét különböző pontján tartottak díjugrató versenyt, melyek mind nagy sikerrel zárultak. A legnagyobb létszámot ezúttal a Balatonvilágoson megrendezett országos minősítő produkálta közel 600 starttal.

A pénteki legmagasabb, 130 centiméteres versenyszám Lang István sikerét hozta, aki a tizenöt éves Colinettát lovagolva bizonyult a leggyorsabbnak. Második helyen Szentirmai Péter és Concordia HB, a harmadikon pedig Kormos János és Comandante végeztek.

A szombati nap 135 centiméteres záró versenyszámában az előző napihoz nagyon hasonló eredmény született. Szentirmai Péter nyerte a számot, ez alkalommal a kilenc éves Expresst lovagolva, második lett Lang István, a harmadik helyen pedig Milesz Eszternek szólt a taps.

A fiatal lovasok között mindkét nap a decemberi világkupán már bizonyító Hollé Sára tudott győzedelmeskedni Dzsango nyergében.

A verseny legmagasabb, 140 centiméteres versenyszámában két lovas tudta hibátlanul lelovagolni a Németh Zoltán által tervezett alappályát, így közöttük dőlt el a végső győzelem sorsa. Szoros versenyben győzött Mráz Tamás és Conte D’Oro Z, maga mögé utasítva a Krucsó Szabolcs - Casilius párost. Harmadik helyen végzett egy hibaponttal Milesz Eszter és Estelle.

Fotó: Hajdu Krisztina lovasfoto.hu
A fotó a 2018-as Bábolnai Díjugrató Grand Prix során készült.

Kapcsolódó cikkek
Kommentek