Online edzésen vettek részt a Talent Program díjlovasai

Talent Dijlovas og

A mindennapokat markánsan meghatározó koronavírus-járvány miatt a Talent Program szervezőinek arra kellett megoldást találniuk, hogyan folytathatják a programban résztvevő díjlovasok a közös munkát Hollandiában élő edzőjükkel. A különleges helyzet különleges megoldást kívánt: Johan Rockx ezúttal online formában tartott edzést a lovasoknak.

A kétnapos edzőtábornak ezúttal is a pilisjászfalui Unikornis Lovarda adott otthont, ahol a kilenc ifjú díjlovas (Balázs Ramóna, Felvinczi Lilla, Koszta Botond, Lázár Zsófia, Lőkös Lúcia, Major Kíra Málna, Nagy Panka Zina, Nagy Rita Laura, Rajnai Emerencia) Pachl Péter vezetésével vett részt az online edzéseken.

Johan Rockx a fedeles lovardában elhelyezett kamerán és online kapcsolaton keresztül valós időben követhette a résztvevők munkáját, a lovasok pedig okostelefonjuk headsetje segítségével folyamatosan kommunikálhattak az edzővel.

Johan Rockx elmondta, öröm volt, hogy ismét láthatta magyar tanítványait, akik szépen fejlődtek legutóbbi találkozásuk óta. Abszolút pozitív tapasztalat volt számára ez a két nap, és meggyőzte arról, hogy így is hatékony edzést lehet tartani - ugyanakkor reméli, hogy hamarosan ismét személyesen köszöntheti a lovasokat Pilisjászfalun.

Johan! Thank you very much for your work and for your always motivating feedback! "Hi! Think all went very well this...

Közzétette: Talent Program – 2021. január 26., kedd

A kétnapos online edzőtábor az éves edzői továbbképzés egyik opcionális alkalma is volt, amit az előzetesen regisztrált edzők is figyelemmel kísérhették a világháló segítségével, ők is hallhatták a lovasokat és az edzőt is. Az online edzés számukra is pozitív tapasztalat volt.

Köszönjük a pozitív visszajelzéseket a hétvégi on-line díjlovagló edzőtábor és edzői továbbképzés kapcsán! "Köszönöm a...

Közzétette: Talent Program – 2021. január 26., kedd

Köszönjük a pozitív visszajelzéseket a hétvégi on-line díjlovagló edzőtábor és edzői továbbképzés kapcsán! "...

Közzétette: Talent Program – 2021. január 26., kedd

Borítókép: Somogyvári Anett

Az online edzőtábor technikai hátterét a Riderline biztosította.

Kapcsolódó cikkek
Kommentek