Ősszel kerül a mozikba a Vadlovak - Hortobágyi mese című film

Vadlovak mozifilm 2

Ha a járványhelyzet is engedi, ősszel végre a mozikba kerülhet Török Zoltán nagyszabású mozifilmje, a hortobágyi Przewalski életét bemutató Vadlovak - Hortobágyi mese, adta hírül a filmet forgalmazó Mozinet. Mutatjuk a film hivatalos előzetesét is.

A Vadlovak – Hortobágyi mese tavaszra tervezett bemutatója a járványügyi korlátozások miatt elmaradt, de a készítők és a forgalmazó reményei szerint az ősz folyamán végre mozikba kerülhet Török Zoltán, a Vad Magyarország rendezőjének legújabb, éveken át készült természetfilmje.

Török Zoltán előző mozifilmje, a tíz évvel ezelőtt bemutatott Vad Magyarország megváltoztatta, miként tekintünk a saját környezetünkre, a minket körülvevő állatokra és tájra, és bebizonyította, hogy egy magyar természetfilmnek is lehet milliós nézettsége. Török Zoltán új filmje három évig készült a legmodernebb technikákat felhasználva. A Vadlovak – Hortobágyi mese játékfilmhez hasonló történettel és látványvilággal mutatja be a vadlovak és a hortobágyi puszta izgalmas világát, úgy, ahogyan azt még biztosan nem láttuk.

Kapcsolódó cikkek
Kommentek