A díjlovasok nyitották meg az évet a Nemzeti Lovardában

Gold Horse

57 lovas, 63 ló, és 33 egyesület vett részt a Nemzeti Lovardában január 22-23-án megrendezett Gold Horse Kupán.

A verseny színvonalát emelte Simona Fialova 4* cseh bírónő, aki örömmel fogadta el a magyar díjlovasok meghívását, objektív bíráskodással segítve a lovasok és edzők munkáját.

A versenyen négy sikeres rajtengedély vizsgázóval bővült a szakág. A sport jövője szempontjából örvendetes az a tény, hogy sok fiatal páros mutatta meg tudását a versenyen.

A két nap folymán az alapfokú számoktól a Nagy Díjig valamennyi szinten lehetett versenyezni, a 4-6 év közötti fiatal lovak három számban mutatkozhattak be. A legnépszerűbb versenyszám a vasárnapi FEI Gyermek előkészítő „A” feladat volt, ahol a díjkiosztásra valamennyi IV, III licencű lovast behívták.

A versenyt a GOLDHORSE Holding Zrt. közel 80 zsák lótáppal, ajándékcsomaggal, immunerősítővel támogatta. A K9 Horse Magyarország prémium minőségű lóápoló termékeket ajánlott fel a győztes lovaknak.

Az ebédszünetekben mindkét napon kutyás bemutatókat láthatott a közönség, szombaton a Hunoterra dobermann munkakutya bemutatóját, vasárnap egy új kutyás sport, a Puller játékos, mozgalmas előadását.

Tovább a részletes eredménylistákra »

Forrás: Díjlovagló Szakág, Dallos Beáta versenyigazgató
Fotó: Tokodi Tícia, Tic Photo

Kapcsolódó cikkek
Kommentek