A legjobb anyai vonalakból származó kancacsikók és nőnemű embriók a StuDutch júliusi árverésén

Studutch 2022july og

A legjobb genetikai állományból származó kanca- és méncsikókból, valamint meghatározott és határozatlan nemű embriókból álló csodálatos kínálat - ez jellemzi a StuDutch Auctions közelgő online csikó- és embrióárverését, amely július 22-től 25-ig tart.

Ezen az aukción a sportban és a tenyésztésben legeredményesebb mének, mint Chacco Blue, Comme Il Faut, Emerald van’t Ruytershof, Balou du Reventon, Cornet Obolensky és Carthago Z találkoznak a híres anyai vonalakból, így többek között Narcotique de Muze II/Qerly Chintől (5x), Explosion W-től (4x), Van ‘t Roosakkertől (3x), Van ‘t Ruytershoftól (3x), La Belle van Sombekétől (2x), Quickly de Kreiskertől (2x), Ecolientől és Fragance de Chalus-től származó és a legkiválóbb genetikával rendelkező kancákkal.

Erre a linkre kattintva ismerhető meg ez a 18 csikóból és 13 beültetett embrióból álló különleges kollekció »

Mumbai teljes testvére

Az összesen 12 csikóból és beültetett nőnemű embriókból álló kollekció kiváló lehetőséget teremt az ambiciózus tenyésztők számára, hogy saját tenyésztési programjukat minél előnyösebb helyzetből indulva valósítsák meg. Mit szólna Mumbai teljes testvéréhez? A Diamant de Semilly után született Nagydíj szintű mén, Mumbai nemcsak a német Christian Kukukkal a nyergében ért el kiváló eredményeket, hanem tenyésztésben is szenzációsan teljesít az Ischl de Muze anyaságú és VDL Groep Eureka (160 centiméter) második anyától származó mén. Ráadásul egy másik nőnemű embriót is kínál a StuDutch kollekciója Emeraldtól (apja szintén Diamant de Semilly), Mumbai háromnegyed részben azonos genetikával rendelkező testvérétől.

Explosion W féltestvértől származó kanca

A többi beültetett nőnemű embriót megnézve, négy Chacco Blue utódot láthatunk fantasztikus anyákból. A Narcotique II anyai vonalból származó két embriónak négy, 160 centiméteren versenyzett kancát találunk a közvetlen anyai ágán, valamint egy Nusha vd Bisschoptól származó embrió is van közöttük, amely így Usha van 't Roosakker közvetlen utódja. Egyedülálló a Chacco Blue apaságú embrió, amelynek Arina, az olimpiai bajnok Explosion W féltestvére az anyja.

A hat kiválasztott csikó származásánál ugyanazokat az anyai vonalakat láthatjuk viszont. A Chacco Blue x Baloubet du Rouet keresztezéséből származó csikó anyai ágán a szintén a 160 centiméteren szerepelt Sea Coast Ferly-t, Narcotique de Muze II-t, Qerly Chint és Kerlyt talájuk az anyai oldalon, a Chacco Blue x Nabab de Rêve csikó pedig Explosion W unokahúgától származik.

Emerald anyjától származó Baloubet

Az erőteljes mozgású, jó felépítésű méncsikók kiváló genetikai csúcsegyedektől származnak. Ilyen például a Cornet Obolensky csikó Exquis Walnut de Muze nagyanyával, a Balou du Reventon x Big Star, a Balou du Reventon x Comme Il Faut és az Emerald közvetlen vonalából származó Kashmir van Schuttershof x Tinka’s Boy csikó. Végül, de nem utolsósorban megtalálható a kollekcióban egy Baloubet du Rouet apaságú embrió (ismeretlen nemű) is Carthina Z-től, a fent említett Emerald híres anyjától.

291612034 472945918165402 1621619062133050422 n
Kattints a képre és nézd meg a teljes kollekciót
Kapcsolódó cikkek
Kommentek