Már megtekinthető a FESThorseauction őszi kollekciója

Fest 1200x630

11 fiatal sportló, két csikó és rendhagyó módon három hunter póni szerepel a FESThorseauction őszi kínálatban.

Az apamének között természetesen ott vannak a legjobb ugróörökítők, úgy mint Diamant de Semilly, Quidam de Revel, Cornet Obolensky, Balou du Rouet, Le Tot de Semilly és Kannan. A pónik közül kettő kiváló versenyeredményekkel rendelkezik, a harmadik pedig fényes versenykarrier előtt áll.

A FESThorseauction.com egy exkluzív online aukciós platform, melynek célja, hogy közvetítő felületként közelebb hozza egymáshoz a tenyésztőket, a lovasokat és a lovassportot, nemzetközi platformot teremtve csikók, tenyészkancák, díjugrató, hunter és equitation lovak adásvételére. A FESThorseauction csapatának minden tagja szakértő a maga területén:

  • Gábor Fabiancsics - díjugrató, lókereskedő és -tenyésztő
  • Carsten Esser- lótenyésztő, hunter lovak és az equitation future stars kategória szakértője
  • Ferenc Szentirmai - olimpikon díjugrató, lókereskedő és tenyésztő
  • René Tebbel- olimpikon díjugrató, lókereskedő és tenyésztő

Több évtizedes jelenlétük a sportban és a lókereskedelemben garancia arra, hogy a kollekcióban kizárólag kiváló lovak kaptak helyet.

A nemzetközi lókereskedelemben a világjárvány óta egyre nagyobb súlyt kapnak az online aukciók, hétről-hétre rengeteg lóaukció kecsegtet a tökéletes ló megvásárlásának lehetőségével. Azonban a mennyiség gyakran megy a minőség rovására, a hétről-hétre futó aukciók kínálata nem minden esetben a gondosan szelektált lovakról szól. A FESThorseauction.com átlagosan félévente szervez aukciót, hogy minden egyes kollekcióban minőségi és megbízható választékot kínáljon. A név ugyanis kötelez: az ismert olimpikon lovasok, illetve évtizedes tapasztalattal rendelkező lókereskedők nem engedhetik meg maguknak az elégedetlen vásárlókat.

FEST Team1200
https://festhorseauction.com/en/about-us

A FESThorseauction.com oldalon kínált minden ló kiváló származású. Bármelyikük sikeres partnere lehet jövőbeli lovasának. Minden ló állatorvosi vizsgálaton esett át, amelynek eredményeit a regisztrált felhasználók bejelentkezés után letölthetik.

FEST flyer202209
Kattints a képre és nézd meg a teljes kollekciót
Kapcsolódó cikkek
Kommentek