A Díjugrató Szakág 2024-es közgyűlése

MLSZ leigazolas1200

A Magyar Lovas Szövetség szakágai 2024-ben is a közgyűlések megtartásával kezdik meg a szakmai munkát.

Díjugratás

A MLSZ Díjugrató Szakbizottsága értesíti a szakágban tevékenykedő sportszervezeteket, versenyzőket, edzőket, bírókat, pályaépítőket, szülőket, támogatókat, hogy a Szakbizottság Éves Közgyűlést tart. A közgyűlés minden érdeklődő számára nyitott.

  • Időpont: 2024. január 21. (vasárnap) 9 óra
  • Helyszín: Kiskunhalas Hirling József Lovaspark (Kincsem Ház) Fazekas M. u. (Parkolás a Szabó Ervin utcáról, versenyzői parkoló)

A Közgyűlés abban az esetben határozatképes, ha a szavazásra jogosultaknak több mint a fele jelen van.

Amennyiben a Közgyűlés nem határozatképes, a megismételt közgyűlésre azonos napirenddel 2024. január 21. (vasárnap) 10 órakor Kiskunhalas, Kincsem Ház, helyszínen kerül sor. Az ismételten összehívott közgyűlés az eredeti napirendre felvett kérdésekben a szavazásra jogosultak 5 %-nak jelenléte esetén határozatképes

Szavazásra jogosultak azon sportszervezetek képviselői, akik megfelelnek a 2004. évi I. törvény sportról szóló szabályozásainak és amelyek a Magyar Lovas Szövetség felé tagdíjukat 2023. évben befizették és a Szakág hivatalos díjugrató versenyén, az év során versenyzőt indítottak. (SZMSZ 4. § (3).

A közgyűlésen a szavazásra jogosult tagszervezetet törvényes képviselője, annak akadályoztatása esetén a törvényes képviselő által meghatalmazott személy képviselheti.

A meghatalmazott személy – saját tagszervezetén kívül – legfeljebb további két tagszervezet képviseletében gyakorolhatja közgyűlési jogait. A szabályszerű (teljes bizonyító erejű magánokiratba vagy közokiratba foglalt) meghatalmazást a szavazati jogosultság megállapítása érdekében legkésőbb a Közgyűlés megkezdésének időpontjáig át kell adni a Közgyűlés regisztrációért felelős tisztségviselőjének.

Csak kétséget kizáróan eredeti és eredeti aláírással ellátott okiratot fogadunk el, ezért különösen, de nem kizárólagosan nem megfelelő aláírásbélyegzővel ellátott, elektronikusan hitelesített és kinyomtatott, továbbá fénymásolt, vagy más módon szerkesztett aláírás.

Felhívom szíves figyelmüket, hogy az okiratok szabályszerű kiállítása a kiállító tagszervezeti képviselő, azok felhasználása pedig a regisztráló személy felelőssége!

Napirend:

  • 1. Jegyzőkönyvvezetők, hitelesítők, levezető elnök, Szavazatszámláló Bizottság megválasztása
  • 2. A Szakbizottság 2023. évi szakmai beszámolója és annak elfogadása
  • 3. A Szakág 2023. évi pénzügyi tervének (költségvetés) végrehajtásáról szóló beszámoló és annak elfogadása
  • 4. Megemlékezések
  • 5. Díjátadások
  • 6. A szakág 2024. évi versenyszabályzatának ismertetése és annak elfogadása
  • 7. A szakág 2024. évi hazai versenynaptárának elfogadása
  • 8. A szakág 2024. évi szakmai terve és annak elfogadása
  • 9. A 2024. évi pénzügyi terv (költségvetés) és annak elfogadása
  • 10. Egyebek

Meghívó és meghatalmazás letöltése »

Szövetségi kapitányok beszámolói »

2024. évi Díjugrató Szabályzat tervezet és versenynaptár tervezet »

Beszámolók »

Cikkünk folyamatosan frissül.

Kommentek