TIPPMIX Ügetőszilveszter 2023

Ugetoszilveszter2023

Egy igazi Before Party az év utolsó napján. Szilveszter délutánján a Kincsem Parkban találkoznak a rokonok, az ismerősök és a barátok egymással, hogy pár együtt töltött óra, felhőtlen szórakozás után belevessék magukat az éjszakába.

A kapukat pontban délben nyitják, az első ügetőfutam 13 órakor fog kezdődni, míg a programok sorozata a tervek szerint 20 óráig tart.

Dixiland zene vár már a bejáratnál. A hangulatról futamok között a lelátón DJ Free gondoskodik, a fűtött sátorban pedig az Afterglow duo adja a ritmust. A tribünön egész nap FunTV szórakoztat, LookaLike, Kisscam, Dancecam…

A lovas élményt fokozza a győri Ördöglovasok bemutatója.

A versenynap délutánja folyamán a finom ételekről és italokról a Kincsem Park Panoráma Étterme és büféi, valamint a Food Truck Show Hungary csapata gondoskodik.

A versenynap legrangosabb futama a TIPPMIX - Lovaregyleti Díj lesz a pálya legjobb ügetőlovaival. A napot az agárversenyek zárják a Nemzeti Agár Stadionban.

A sport és fogadási élményt több millió forint jackpot és a délutáni Kincsem+ futam teszi teljessé. Már akár egy 400 forintos tikettel is belekóstolhatsz a fogadás és a verseny izgalmába.

Jegyvásárlás »

Kommentek