Újabb somorjai díjugrató sikerek

Mraz T Vincent og

A felvidéki Somorján folytatódott a nemzetközi díjugrató versenysorozat – ebben a szezonban utoljára fedettpályán. A magyar színeket ismét szép számú lovas képviselte és jöttek is az eredmények öt győzelemmel és számos helyezéssel.

A nemzetközi verseny 145 centiméteres nagydíjában Viva Cent nyergében Mráz Tamás dupla hibátlannal a második helyen végzett.

A nagydíj alappályáját hibapont nélkül teljesítette Szász Sándor és PM Quintera, Hugyecz Mariann pedig egy hibaponttal Carl Heinz B nyergében.

A pénteki 145 centiméteres, Longines világranglista pontot adó nagykörben megismételve egy héttel korábbi teljesítményét ifj. Szuhai Gyula ismét harmadikként zárt Perthy Jackson nevű lovával.

A fiatal lovak versenyszámaiban is kiemelkedő eredmények születtek. Diarcha SZ Szuhai Rodrigoval nyert, Chasa Lady SZ ifj. Szuhai Gyulával második helyezést tudott szerezni. A kategória legjobb eredményét mégis a tavalyi tenyészverseny hatéves kategóriájának győztes lova, a Koncz Ferenc tulajdonában lévő Genius Conference érte el ifj. Szabó Gáborral a nyergében két győzelemmel és egy második hellyel.

Forrás: Díjugrató Szakág
Fotó: Hajdu Krisztina/Lovasfoto.hu

Kapcsolódó cikk
Kommentek