A legjobb lovas videók karácsonyra

Karividi Kiemelt

Te is elkapcsolsz, ha reklám megy a tévében? Ez bizonyára nem így lenne, ha a televíziók a lentiekhez hasonló lovas karácsonyi reklámfilmekkel készülnének az ünnepekre...

Ha lovas karácsonyi reklámfilmről van szó, a legtöbbeknek általában a Budweiser nagyszerűen megkomponált, látványos és hangulatos reklámjai jutnak eszébe. De még mielőtt bemutatnánk a Budweiser legkarácsonyibb alkotásait, nézzünk körül másfelé is.

A Purina karácsonyi videójában a szeretet áll a középpontban, hiszen lelke legmélyén minden ló egy szerető gazdára vágyik:

Persze egy ló vagy egy póni hatalmas felelősség, és az ajándékozás könnyen rosszul sülhet el - hívja fel a figyelmet az eBay kisfilmje igencsak szórakoztatóan:

Amikor senki nem figyeli őket, a lovak élik a maguk titkos kis életét, és olykor még azt is megnézik, milyen ajándékok lapulnak a karácsonyfa alatt, derül ki a Horse & Country TV kisfilmjéből:

Vagy kíváncsiskodás helyett egyszerűen csak felhőtlenül örülnek az ünnepnek, mint a Three nevű angol mobilszolgáltató pónija:

Persze a Budweiser videói az évek alatt fogalommá nőtték ki magukat. A márka első lovas karácsonyi videói jó néhány éven keresztül nagyon hasonló forgatókönyv szerint készültek. Íme az 1981-es karácsonyi üdvözletük:

1987-ben pedig így kívántak kellemes ünnepeket:

2005-ben egy kis szerelem is szövődött a történetbe:

Ha pedig a Reszkessetek betörők helyett valami sokkal kellemesebb háttérre vágysz a karácsonyi vacsora mellé, akkor is számíthatsz a Budweiserre:

Kellemes karácsonyi ünnepeket kíván a Riderline csapata!

Kapcsolódó cikkek
Kommentek