Magyar lovasruházati márkát választott a Longines

Cavalliera Kiemelt900

Akár modern kori tanmese is lehetne a kemény munkáról, sikerről és világhírről, pedig színtiszta valóság: a világ egyik legismertebb óragyártója a magyar Cavalliera lovasruházati márka kollekcióját választotta legújabb órája bemutatásához.

A Longines már 1926 óta támogatja a lovassportot, 2013-ban pedig a FEI első számú kiemelt szponzorává lépett elő világhírű svájci óragyártó . Talán nincs is olyan lovas, aki ne ismerné a márkát, ami rendre a világ legnevesebb lovas versenyeinek pályáin jelenik meg.

A Longines a világ legnevesebb lovas versenyeinek pályáin jelenik meg

A Longines legújabb órája bemutatásához egy világraszóló karriert befutott magyar lovasruházati márka, a Cavalliera kollekcióját választotta.

Ez volt a Longines és a Cavalliera első közös projektje, de már mindkét oldalról megfogalmazódott a szándék az együttműködés folytatására. A megkeresés a Longines görög nagykövetétől a Cavalliera görögországi munkatársán (aki maga is aktívan lovagol) keresztül érkezett, és a fotózásra is Görögországban került sor.

A fotókon szereplő ló és lovasa a Cavalliera legújabb kollekciójának Majesty set-jét viselte, ami egyedülálló a maga nemében, tudtuk meg a Cavalliera marketing igazgatójától, Nagy Andreától. „Mi a kollekción belüli kollekciónak hívjuk, ugyanis a Majesty kabát, Majesty Technical softshell lovaglózakó, mellény, versenying, fülvédő, fásli és nyeregalátét egy összeillő szettet alkot.”

A fotókon szereplő ló és lovasa a Cavalliera legújabb kollekciójának Majesty set-jét viselte

A Cavalliera kis magyar vállalkozásból néhány év alatt világcéggé nőtte ki magát és mára már a világ több mint 40 országában vásárolják a lovas hölgyek a Cavalliera nőies és elegáns termékeit.

A márka nem csak keményen megdolgozik a sikerért, de igyekszik azt jó ügyek szolgálatába állítani: az idei évtől lovas jótékonysági ügyeket is felkarolnak, idén karácsonykor például a Bottyán Equus Hungária Alapítványt támogatják. Ezt nem egyszeri akciónak szánják, mondja Nagy Andrea, hanem a hasonló ügyek iránti hosszú távú elköteleződésnek, hiszen a lovassport csapatmunka, aminek a ló ugyanolyan fontos szereplője, mint a lovas.

Ez volt a Longines és a Cavalliera első közös projektje

Fotó: Longines

A legfrissebb lovas hírek egyenesen a postafiókodba:

Kommentek