A 12. helyen zárta az ifjúsági Olimpiát Jármy Vince

Jarmyvince Ifiolimpia Ois3

Hibátlan első forduló után Jármy Vince sorsolt lovával, Walterstown Cruise Z-el végül nyolc hibaponttal ért célba az ifjúsági olimpia egyéni döntőjének második körében, így a 12. helyen zárta a megmérettetést.

Vincétől ismét kiváló lovas teljesítményt láthattunk, de szürkéje a második fehér meredeknél és a hármasugrás „A” eleménél hibázott, így a 18 éves magyar lovas az összetettben a tizenkettedik helyet szerezte meg.

Jármy Vince lovaglása az 55. perctől látható:

Az ifjúsági olimpia aranyérméért öt lovas vethetett össze. A győzelem Európába került, Jármy Vince csapattársa, a még csak 16 éves olasz Giacomo Casadei kiváló lovaglással, a leggyorsabb hibátlannal lett ifjúsági olimpiai bajnok.

„A magyar díjugrató sport számára különleges élmény volt, hogy első alkalommal szerepelhetett magyar lovas ifjúsági olimpián, ezért a legnagyobb köszönettel tartozunk a 2017-es ifjúsági Európa-bajnokságon kvótát szerző Weinhardt Virágnak és a Buenos Airesben kiválóan helytálló Jármy Vincének, hogy kis Magyarországunk díjugrató sportját ismét a világelitben láthattuk” – áll a Díjugrató Szakág honlapján.

Forrás: Díjugrató Szakág

Kapcsolódó cikkek
Kommentek