Derby Fesztivál: itt születnek a legendák

Derby Fesztival Og

Galopp, ügető és agárverseny egy helyen, a Kincsem Parkban. Három napon át három különböző szakág legjobbjai mérik össze tudásukat június 29. és július 1. között a Derby Fesztiválon.

  • Helyszín: 1101 Budapest, Albertirsai út 2-4. Kincsem Park
  • Időpont: 2018. június 29. - július 1.

Nézd meg a Derby Fesztivál beharangozóját:

Jegyinformációk

A rendezvényre a belépés pénteken ingyenes, szombaton és vasárnap felnőtteknek helyszínen 1.500 Forint, 18 éven aluliaknak a belépés díjtalan! Vásárold meg a jegyed online a kincsempark.jegy.hu oldalon elővételben 1.500 Ft helyett csak 1.000 Ft-ért!

Tovább az elővételes jegyvásárláshoz »

Derby3
Különleges hangulat, látványos és izgalmas futamok - ez vár mindenkit június utolsó hétvégéjén a Kincsem Parkban!

A Derby mindig különleges

Van abban valami varázslatos és borzongató, amikor csak egyetlen esélyed van az életben, hogy véghez vigyél valami hőstettet, próbára tedd magad, hogy megnyerd a nagydíjat. A Derby épp ilyen. Sok zsoké, tréner, hajtó és tulajdonos egész életében arról álmodozik, hogy ott állhasson a dobogó felső fokán és neki szóljon a Himnusz.

A Derby mindig különleges: látványos, mert egyszerre sokan állnak starthoz, izgalmas, mert bármikor jöhet egy nem várt fordulat. Egy életre szóló élmény átélni a pillanatot, amikor a legjobb beírja magát a halhatatlanok nagykönyvébe, ahogy annak idején Kincsem is tette.

Derby Izgalmas
Minden zsoké arról álmodik, hogy egyszer ott állhasson a dobogó legfelső fokán...

Programok a Derby hétvégéjén

Június 29-én pénteken: 4. Agár Derby

Tavaly végig izgultuk a 3. Agárderbyt, ahol a veretlen Vesuviy sokakat megijesztett rossz startjával, azonban végül óriási hajrával sikerült rendkívül látványos, gyönyörű győzelmet aratnia a második Deep Night és a harmadik Cody felett. Vajon idén ki lesz a leggyorsabb? A Derby Fesztivál első napján, péntek este az agaraké a főszerep.

Június 30-án szombaton: 104. Magyar Ügetőderby

Fantasztikus program várja az ügető szerelmeseit szombaton. A rangos nagydíjak mellett sor kerül az év legjobban várt ütközetére, a 104. Magyar Ügetőderby-re. Tavaly Úrilány R. magabiztosan oldotta meg pályafutása legfontosabb feladatát. Hajtója, a szerb származású Veljko Mazsity karrierje során harmadik alkalommal vihette haza a kékszalagot. Az Ügetőderby 18:20-kor kezdődik.

Július 1-én vasárnap: 96. Magyar Derby

A telivérek legendás futama lesz a nap fő versenye. A galopp Derby zsokéi 18:35-kor a Győztesek körébe érkeznek egyesével, hogy aztán harcba szálljanak a halhatatlanságért. Tavaly Zdenko Smida vezényletével a szürke Eminens nyerte a 95. Magyar Derbyt. Idén kizárólag magyar tréningben álló telivérek versenyezhetnek a Derbyben. Így már most nézegetheted az istállókat, hogy vajon honnan kerül ki a győztes ló.

Derby2018 Programok
Kattints a képre és nézd meg a Derby részletes programajánlóját!

Péntek este startol a 2. Póni Derby

Te vagy a legügyesebb kis lovas és Neked van a leggyorsabb pónid? Akkor itt a helyed a 2. Póni Derby-n június 29-én, 19:10-kor! Ne maradj le róla! A verseny távja 400 méter (gyeppálya), kizárólag 18 év alatti versenyzők indulhatnak a versenyben. További információ: smulovics@kincsempark.hu

Poni Derby2
Neked van a leggyorsabb pónid? Akkor itt a helyed a 2. Póni Derby-n!

Még nem tudsz lovagolni? Sebaj!

A Derbyn ismét lesz pónilovaglás, ahol a legkisebbek is nyeregbe pattanhatnak és átélhetik a lovaglás örömeit. Mellette pedig a már megszokott állatsimogató tollas-szárnyas-szőrős kis lakói is várják majd őket.

A Kincsem Park csapata kézműves foglalkozásokkal is készül. Újra lesz agyagozás, és a Mesevirágomnál pedig mesés legyezőket alkothatnak a csemeték. A Magic Boksz játékbolt logikai játékokat hoz, de lesz még arcfestés és nosztalgia körhinta is.

Az idei Derby újdonsága a kalapkészítés, amihez a szervezők biztosítják az alapanyagokat a kreatív kis alkotóknak. Amíg a felnőttek szurkolnak, a gyerekek önfeledten játszhatnak. Minden gyerekprogram ingyenes!

Gyerekprogramok Derby
Amíg a felnőttek szurkolnak, a gyerekek önfeledten játszhatnak. Minden gyerekprogram ingyenes!

Triplán nyerhetsz, ha ellátogatsz a Derbyre

Az idei év különlegessége, hogy öt szerencsés látogató részt vehet a vasárnapi Civil Derbyn, ahol kétszemélyes versenykocsiban, profi hajtó mellett átélheti az ügetőverseny felejthetetlen izgalmát. Ha Derby, akkor az elegancia főszerepet játszik: szombaton kalapversenyre nevezhetsz, vasárnap pedig megajándékozzák a rendezvény legjobban öltözött látogatóit. Nézzük a részleteket:

  • Cilinder, Florentin, Borsalino, Fedora, vagy Panama?

    Találd meg a számodra legmegfelelőbbet, mely felerősíti a személyiséged, amiben igazán csábítónak, magabiztosnak érzed magad. Derby kalapod akár a helyben is elkészítheted szombaton vagy vasárnap a rendezvényen. Az alapanyagokat: a kalapot, szalagokat a szervezők biztosítják, de ha van időd és kedved, akkor már otthon is felkészülhetsz. Öltöztesd fel egy kis szalaggal, virággal, vagy egyedi díszekkel a kalapod és indulj a Derby Fesztivál kalapversenyén szombaton. Schilling Kolos, a Kalapkirály lesz a zsűri elnöke, a legszebb alkotásokat ajándékkal honoráljuk. Fődíj wellness hétvége 2 fő részére a Geréby Kúria Hotel és Lovasudvarban. Írd be a Facebook keresőbe, hogy #derbyfesztival és nézd meg a tavalyi pályázókat.
Kalapverseny Kep 1200
Öltöztesd fel egyedi díszekkel a kalapod, és indulj a Derby Fesztivál kalapversenyén!
  • Derby – ahol a divat és a lóverseny összefonódik

    Légy kreatív és bevállalós, modern és meglepő! Győzd meg a zsűrit és Herczeg Zolit, a Herczeg Divatház alapítóját, hazánk egyik leghíresebb divattervezőjét vasárnap, hogy Te vagy a Derby Fesztivál legjobban öltözött gyereke, hölgye, vagy úriembere 2018-ban. A fődíj mindhárom kategóriában egy-egy wellness hétvége 2 fő részére a Geréby Kúria Hotel és Lovasudvarban.
Divat Derby
Kerestetik a Derby legjobban öltözött gyermeke, hölgye és úriembere
  • Legyél Te a Kincsem Park sztárja!

    Szeretnéd kipróbálni, milyen érzés egy szélsebes lóval, a közönség tapsviharában megnyerni a versenyek versenyét, a Derby-t? Most itt a lehetőség, hogy vasárnap Te is ünnepelt sztár legyél! Mutasd be egy legfeljebb 30 másodperces videóban, hogy miben vagy a legjobb, miért érdemes Téged beválasztani az 1. Civil Ügetőderby hajtói közé. A résztvevők egy profi hajtó mellett, páros kocsiban versenyeznek, így a sportág ismerete nem szükséges, előzetes gyakorlást nem igényel. Jelentkezés csak 18 éven felülieknek! Tovább a részletes játékszabályhoz »
1200X628 Cd Fb 01
Szeretnéd kipróbálni, milyen érzés lehet megnyerni a versenyek versenyét, a Derby-t?

Játssz online

Ne maradj le egy futamról se, játssz online a bet.lovi.hu oldalon! Regisztrálj és töltsd fel egyenlegedet, hogy elkerüld a sorban állást és minden futamban időben tudj fogadni! Ha a Derby Fesztiválon meglátogatod a bet.lovi.hu standot, akkor ott megajándékoznak Téged egy ingyenes fogadási lehetőséggel is.

Lovifogadas
Regisztrálj a bet.lovi.hu oldalon és fogadj online, hogy elkerüld a sorban állást!

Szurkolj favoritodnak a Panoráma Étteremből

Asztalfoglalási lehetőség a Panoráma Étteremben! A részletes kínálattal és foglalással kapcsolatos kérdésekben Balla József étteremvezető készséggel áll rendelkezésedre az etterem@kincsempark.hu e-mail címen vagy a +36 20 295-6125 telefonszámon. Tovább az sztalfoglaláshoz és a menühöz »

Panorama Etterem Derby
Még akad néhány szabad asztal a Derby-re a Panoráma Étteremben. Igyekezz a foglalással, nehogy lemaradj!

Találkozzunk a Kincsem Parkban június utolsó hétvégéjén:

Derby Terkep
Kattints a képre és nézd meg a térképet!
Logosor1
Kommentek