Látogatóban top lovasok istállójában

Carlhester Kiemelt

Bizonyára Te is eltöprengtél már rajta, hogyan telhetnek a legismertebb, legsikeresebb lovasok mindennapjai. Vajon hol és hogyan élnek, hogyan telik egy-egy napjuk, hol tartják a lovaikat és hol lovagolnak? Most itt a lehetőség, hogy választ kapj kérdéseidre: pillants be velünk az olimpiai bajnok díjlovas Carl Hester, és a neves díjugratók, Meredith Michaels-Beerbaum és Markus Beerbaum istállójába.

Carl Hester olimpiai bajnok díjlovas nem csak a patásokat, de a szárnyasokat is kedveli, így igen színes képet mutat gloucestershire-i lovardája. A környezet a lovak és a lovasok számára is idilli, sőt, szinte mesébe illő. "Ezek a lovak nagyon keményen dolgoznak értünk, beutazzák a világot, érmeket nyernek a kedvünkért - a mi dolgunk, hogy a lehető legkellemesebb életet biztosítuk számukra" – vallja Carl Hester.

Markus Beerbaum 1997-ben csapatban Európa-bajnok, majd az 1998-ban szintén csapatban világbajnok díjugrató. Az olimpiai bajnok Ludger Beerbaum testvére, Meredith Michaels-Beerbaum férje, aki saját versenykarrierje helyett inkább felesége sikereit helyezte előtérbe. Mint mondja, bár minden évben Floridában töltenek három hónapot, nagyon szeretnek otthon lenni thedinghauseni lovardájukban, ahol a madárcsicsergéssel kísért edzések után olykor kellemes grillezés zárja a napot.

Borítókép: Carl Hester

Kapcsolódó cikk
Kommentek