Nemzetközi Lóverseny és Food Truck Show

Food Truck Show Og

Szeptember 7 és 9. között jön az év legnagyobb őszi street food fesztiválja a Kincsem Parkban! A guruló gasztronómia képviselői mellett lóversenyfutamok, agárversenyek, gyerekprogramok, zenekarok, utcazenészek, artisták szórakoztatják majd a kilátogatókat.

  • Helyszín: 1101 Budapest, Albertirsai út 2-4. Kincsem Park
  • Időpont: 2018. szeptember 7-9.

Jegyinformációk

A belépés a rendezvényre 18 év alatt díjtalan. 18 év felett a napijegy online, a kincsempark.jegy.hu oldalon elővételben 900 Forint/fő, a helyszínen vásárolva pedig 1.000 Ft/fő. A jegy ára magában foglalja a gyerek- és zenei programokat, koncerteket, az ország legnagyobb körhintáját, filmvetítést. Minden látogató kap egy emblémázott repoharat is a környezetvédelem jegyében. Belépőjegy váltása kizárólag a lóversenyfutamok végéig szükséges (pénteken 16:00-20:30, szombaton 12:00-19:00, vasárnap 12:00-19:00). Nyitvatartás: a rendezvény pénteken 16-22 óráig, szombaton és vasárnap 11-22-óráig tart nyitva.

Tovább az elővételes jegyvásárláshoz »

Ízelítő a programokból

  • 🐴 A háromnapos esemény a péntek esti ügető- és agárversenyekkel kezdődik.

  • 🐴 Szombaton 14 órától indulnak az ügetők. A fő versenyek a Marschall József emlékére szervezett sprintverseny és a hosszútávú Hungária Díj.

  • 🐴 Vasárnap kiváló telivérek mérik össze tudásukat a galoppályán a hosszútávú Kincsem Díjban, a középtávú Aperianov Zakariás emlékverseny – Imperiál Díjban és a rövidtávú Overdose Díjban. Utóbbiban a tervek szerint starthoz áll a veretlen Tour to Paris is, akit sokan Overdose-hoz hasonlítanak.

Nézd meg a a Nemzetközi Lóverseny & Food Truck Show beharangozóját:

Gyere ki a Parkba!

Szeptemberben nemcsak az iskola kezdődik, hanem az őszi lóversenyszezon is a Kincsem Parkban. Mindenki hazaér a nyaralásból, a gyerekek beülnek az iskolapadba, de még olyan szép az idő, hogy kár lenne kihagyni egy vidám falatozással és izgalmas versenyekkel teli szabadtéri fesztivált.

Péntektől vasárnapig egész napos programokkal, koncertekkel, lóversennyel, agárversennyel, Street Art Show-val, körhintával, sárkányhajtogatással és eregetéssel, bábszínházzal valamint rengeteg egyéb gyermekprogrammal és további meglepetésekkel találkozhatsz, és itt lesz az ország legtöbb food truckja is.

Az esetleges futózáporokra felkészülve középen egy 800 nm-es sátor is várja a vendégeket. A rendezvény ezúttal is kutyabarát, de mindenki legyen különös figyelemmel a ló- és agárversenyek zavartalanságára.

Még több információ a Nemzetközi Lóverseny & Food Truck Show hétvégéről a Kincsem Park weboldalán »

Itt lesznek a hazai street food legjobbjai

A hazai street food legnagyobbjai immáron nyolcadik alkalommal gyűlnek össze, hogy megmutassák mi az, ami a különleges konyháktól a hazaiig, a hamburgertől a gazdagon rakott, mártott szendvicseken át a kézműves sörökig lázban tartotta idén Budapestet. Egyre népszerűbbek a minőségi ételeket kínáló food truckok. A Magyar Street Food Egyesület már 150 ​ellenőrzött minőségű büfékocsit tart számon az országban, ezekből körülbelül 50 autó kínálatát lehet majd végigkóstolni a Kincsem Parkban. Különböző országok nemzeti ételeivel bővítették a palettát: a Nata portugál pastes-t, a Bao Box ázsiai gőzölt tésztát, a Food Maffia pedig jellegzetes kubai szendvicseket készít.

Az idei Nemzetközi Lóverseny és Food Truck Show újdonságaként a szervezők India ízeivel készülnek gasztronómiai vendégországként. A fesztivál bankkártyával, illetve Festipay kártyás fizetéssel működik, de természetesen mobil ATM automatát is találsz majd, hogy a lehető legkényelmesebb legyen a fizetés.

Téged is vár szeptember 7-9-ig a Nemzetközi Lóverseny és Food Truck Show a Kincsem Parkban! Részvételi szándékod jelezd az esemény Facebook oldalán »

Játssz és nyerj

Ne hagyd ki az őszi lóversenyszezon legnagyobb eseményét! Töltsd fel egyenlegedet legalább 5.000 Forinttal és játssz augusztusban is a bet.lovi.hu oldalon, és egy páros belépőt kapsz ajándékba a VIII. Nemzetközi Lóversenyhétvége és Food Truck Show eseményre.

De érdemes lesz felkeresned a bet.lovi.hu standot is a rendezvényen az ajándékokért. Iratkozz fel a bet.lovi.hu hírlevelére és a tiéd lehet egy szuper környezetbarát pohár vagy egy kincsemes napszemüveg. Ha pedig próbára szeretnéd tenni a szerencsédet, azt is megteheted. Megismerheted a lóversenyfogadás alapjait és a kockázatmentes játékhoz egy ajándék fogadási bónt is kapsz, amit a bet.lovi.hu online fogadási oldalon tudsz kipróbálni.

Kincsem Park Fts
Izgalmas galopp futamokat láthatsz vasárnap

Megvannak a galopp nevezések a Food Truck Show-ra

A Nemzetközi Lóverseny és Food Truck Show harmadik napján, szeptember 9-én vasárnap rendezik a galopp nagydíjakat a Kincsem Parkban. A 2400 méteres Kincsem Díjra 14 lovat neveztek. A hazai élvonal mellett, a cseh Autor, a szlovák Kilword, Portorikos és Zoriana nevét találjuk. A nevezettek között a derbynyerő Esti fény és harmadik helyett Wildfogel mellett, ott van az évjárat egyik legjobb kancája Medyna, a Kisbér Díj nyerő és a Nemzeti Galopp Ligát jelenleg vezető Sárkányfű, valamint a Millenniumi Díj győztes Rosenfire is. Az 1600 méteres Aperianov Zakariás Emlékverseny és Imperiál Díjra 9 nevezés érkezett. A mezőnyben kiemelkedő esélyt képvisel az idén minden versenyét megnyerő rutinos Silent Blessing. A favorit mögött viszont nagyon közel vannak egymáshoz a lovak.

A nap sprintfutamában a teljes hazai élmezőny szerephez juthat. A 8 beírt ló közül Tour To Paris kiemelkedni látszik, de Duce, Fire for Goga, Night for Overdose és Pikk Dáma is képes lehet a döntős szereplésre.

A hazai tenyésztésű háromévesek 2400 méteres versenyében 12 telivér nevét találjuk. A világhírű Overdose lányai, Aurora Borealis, Misty Dose és Rose Fire mellett, az Alagi Díj nyerő Csalán, Stanford és Summer Story is figyelmet érdemel.

Az állvamaradás augusztus 21-én lesz, akkor derül ki, hogy bővülni vagy szűkülni fog-e a nevezettek listája.

Megközelíthetőség

2-es metró (Pillangó utca), vagy 100-as buszjárat. Az Albertirsai úttól elektromos kisvonat szállít minden tömegközlekedéssel érkező vendéget a főbejárathoz. A rendezvény ideje alatt egy 50 fős busz közlekedik majd a Deák tér és a Kincsem Park között. A járat minden óra egészkor indul a Deák téri CBA elől és minden óra félkor a Kincsem Park főbejáratától. A transzfer igénybevétele díjmentes.

Logosor2
Kommentek