A szilveszteri buli már 20 éve a Kincsem Parkban kezdődik!

Ugetoszilveszter2019

20 éves Budapest legnagyobb szabadtéri sporteseménye, az Ügetőszilveszter, a Kincsem Park legnépszerűbb versenynapja.

Két évtizede, 1999-ben döntött úgy a Kincsem Park vezetése, hogy szilveszterkor egy hatalmas évbúcsúztató lóversenynapot, egy bulit rendez a lovin. 2018-ban már több, mint húszezren töltötték az év utolsó estéjét a Kincsem Parkban. Hagyománnyá vált, hogy a lovin kezdik a baráti társaságok a bemelegítést az éjszakai mulatságra. Próbára teszik a szerencséjüket az ügető- és agárversenyeken, szurkolnak a kedvenceiknek, vagy épp a táncot ropják a fűtött bulisátorban – ahol idén is DJ Smash és a video disco várja a közönséget

Az Ügetőszilveszter egyik fénypontja a Celebfutam. Ismert színészek, sportolók és közéleti személyiségek ülnek sulkyba, hogy megméressék magukat ebben a nagyszerű sportban. A cseppet sem veszélytelen feladatra közel két évtized alatt nagyon sokan vállalkoztak. Néhány név az illusztris névsorból: Kőbán Rita, Udvaros Dorottya, Verebes Linda, Árpa Attila, Ungvári Miklós, Fábry Sándor, Epres Attila, Józsa Imre, Balogh Gábor, Nemcsák Károly, László Boldizsár, Mészáros Árpád Zsolt, Csányi Sándor, Szabó Győző, Noszály Sándor, DJ Dominik, Pindroch Csaba, Piroch Gábor, Pintér Tamás Oroszlán kaszkadőr, Bubik István színművész, Ferjancsik Domonkos és Székely Zoltán vívók, Martinek János olimpiai bajnok öttusázó és a fogathajtó világbajnok Lázár testvérek. Idén Bács Péter színművész is próbára teszi tudását a futamban.

A finom ételekről és italokról a Kincsem Park Panoráma Étterme és a Food Truck Show Hungary csapata gondoskodik.

A program 13:00-21:00 óráig tart.

18 év alatt a belépés ingyenes. A felnőtt jegy online, elővételben 2.300 Ft, a helyszínen 2.500 Ft. A jegyek már kaphatók a Jegy.hu oldalon!

Ügetőszilveszter a Facebookon >>

Kapcsolódó cikk
Kommentek