Játssz velünk: hét jó válaszért VIP belépőt nyerhetsz a Derby Fesztiválra

Derby Kviz Kiemelt Kepe

Válaszolj helyesen kérdéseinkre, és nyerj két- vagy háromfős VIP belépőt, vagy legyen Tiéd a 20 tiszteletjegy egyike a június utolsó hétvégéjén megrendezésre kerülő Derby Fesztiválra!

Legyél szemtanúja a legendák születésének

Foglalj helyet másod- vagy harmadmagaddal a Kincsem Park Panoráma Éttermének VIP asztalánál, és nézd a Derby-t a legjobb helyről! Ugye már el is képzelted, hogy milyen érzés lehet ilyen exkluzív körülmények között szurkolni a kedvenc zsokédnak vagy hajtódnak?

Hogy az álom valóra váljon, nem kell mást tenned, mint helyesen válaszolni hét kérdésünkre az idei Derby Fesztivállal kapcsolatban. Ígérjük, hogy nem lesz nehéz, és még segítséget is adunk: a válaszokat megtalálod itt, a Derby Fesztivál beharangozójában »

A "Nyerj VIP belépőt a Derby Fesztiválra" c. nyereményjáték hivatalos játék- és adatvédelmi szabályzata

1. A játék neve és rövid leírása

"Nyerj VIP belépőt a Derby Fesztiválra" nyereményjáték: jelöld meg a Derby Fesztivállal kapcsolatban feltett kérdéseinkre a helyes válaszokat a fenti űrlapon 2018. június 19-26. között, add meg az e-mail címed, amin értesíthetünk - és legyél Te a szerencsés nyertes!

2. A játék szervezője és lebonyolítója, adatkezelője

A játék szervezője, lebonyolítója és adatkezelője a Riderline Magazin kiadója, a Riderline Szolgáltató és Kereskedelmi Kft. (Cg.: 01-09-172519, Asz.: 24330813-2-42, Szh: 1087 Budapest, Kerepesi út 7., NAIH Engedély: NAIH-82878/2015.), továbbiakban Szervező.

3. A játékban részt vevő személyek és a részvétel feltételei

A játékban kizárólag azon 18. életévüket betöltött, kizárás alá nem eső természetes személy (továbbiakban Játékos) vehet részt, aki a játék időtartama alatt kitölti űrlapunkat és válaszol valamennyi kötelezőnek megjelölt kérdésünkre. A játékban nem vehetnek részt a Szervező alkalmazottai és ezen személyeknek a Ptk. 8:1 §-ában rögzített hozzátartozói és közeli hozzátartozói.

4. A játék menete

Ha a Játékos kitölti a "Nyerj VIP belépőt a Derby Fesztiválra" c. kérdőívünket, akkor:

sorsoláson vesz részt, ahol megnyerheti a két- vagy háromfős VIP belépők vagy a 20 db tiszteletjegy egyikét a Derby Fesztiválra a Kincsem Park felajánlásában.

A kérdőívet minden Játékos csak egy alkalommal töltheti ki. A kérdőív többszöri kitöltése nem növeli a Játékos nyerési esélyeit.

5. A játék időtartama

A játék 2018. június 19-től 2018. június 26-án éjfélig tart.

6. Nyeremények

A következő nyereményeket sorsoljuk ki, partnerünk, a Kincsem Park felajánlásában:

  • Fődíj: háromfős VIP jegy korlátlan étel és ital fogyasztással (röviditalok nélkül) a Derby Fesztivál vasárnapi napjára (2018. július 1.) a Kincsem Park Panoráma Éttermébe, továbbá fotózási lehetőség a győztessel
  • 2. díj: kétfős VIP jegy korlátlan étel és ital fogyasztással (röviditalok nélkül) a Derby Fesztivál vasárnapi napjára (2018. július 1.) a Kincsem Park Panoráma Éttermébe, továbbá fotózási lehetőség a győztessel
  • 3. díj: háromfős VIP jegy asztalfoglalással a Kincsem Park Panoráma Éttermébe a Derby Fesztivál szombati napjára (2018. június 30.) *
  • 4. díj: kétfős VIP jegy asztalfoglalással a Kincsem Park Panoráma Éttermébe a Derby Fesztivál szombati napjára (2018. június 30.) *
  • 5. díj: háromfős VIP jegy asztalfoglalással a Kincsem Park Panoráma Éttermébe a Derby Fesztivál pénteki napjára (2018. június 29.) *
  • 6. díj: kétfős VIP jegy asztalfoglalással a Kincsem Park Panoráma Éttermébe a Derby Fesztivál pénteki napjára (2018. június 29.) *
  • Vigaszdíj: 20 db normál tiszteletjegy a Derby Fesztiválra (egyszeri belépésre jogosít 1 fő részére a Kincsem Parkba a Derby Fesztivál idején a szombati vagy a vasárnapi versenynapon)


* A nyeremény csak az asztalfoglalást tartalmazza, ingyenes étel- és italfogyasztásra nem jogosít, a nyertes saját költségére fogyaszthat a'la carte az étterem kínálatából

A nyereményekkel kapcsolatban felmerülő esetleges adóterheket a Szervező viseli, ezzel kapcsolatos egyéb adóteher a nyertest nem terheli.

7. A sorsolás időpontja

A sorsolásokat a Szervező végzi. A sorsolás helyszíne a Szervező székhelye. A nyertesek kisorsolására 2018. június 27-én szerdán 12:00 órakor kerül sor.

8. A nyeremények átadása, átvétele

A játékban való részvétel hiányosságáért/hibájáért, az internetes rendszer lassúságáért, leállásáért a Szervező nem vállal felelősséget. A Szervező a nyeremények tekintetében szavatosságot nem vállal. A nyeremények készpénzre nem válthatóak, másra át nem ruházhatóak. Egy Játékos csak 1 alkalommal egy nyereményt nyerhet.

A Szervező a nyeremény átadásáig kizárhatja a játékból azon Játékost, aki nem felel meg a részvételi feltételeknek. A nyertes Játékos a nyeremény átvételéről a "Nyerj VIP belépőt a Derby Fesztiválra!" c. űrlapon megadott e-mail címére kiküldött e-mailben kap tájékoztatást a sorsolás napján vagy a sorsolást követő első munkanapon. Amennyiben a nyertes Játékos az értesítés kiküldését követő 24 órán belül belül az értesítést nem igazolja vissza, úgy a Szervező tartalék nyertest jelöl ki.

A Szervező kizárhatja a játékból azt a Játékost, aki számára a nyereményt azért nem lehet átadni, mert kiskorú (azaz a sorsolás napjáig nem töltötte be a 18. életévét), vagy mert az általa megadott egyéb személyes adatok nem valósak, vagy tévesek, vagy a Játékos egyéb okból nem felel meg a jelen játékszabályzatban írt feltételeknek. A Játékos téves adatszolgáltatásából eredően a Szervezőt felelősség nem terheli.

9. Adatkezelés, adatvédelem

A játékban résztvevő minden Játékos részvételével automatikusan elismeri, hogy teljes körűen megismerte és megértette a jelen Játékszabályzatot, és a Riderline Adatkezelési Szabályzatát, és ezeket feltétel nélkül elfogadja, valamint tudomásul veszi, hogy az adatszolgáltatás önkéntes, adatai kezelését a Riderline Kft. szigorúan bizalmasan, a vonatkozó jogszabályi előírások betartásával végzi.

A Játékos a játékban való részvételével hozzájárul, hogy a Riderline Szolgáltató és Kereskedelmi Kft. a Játékos személyi adatait és személyes jellegű információit (név, e-mail cím) díjmentesen nyilvántartásba vegye, és a jelen játék lebonyolítása és dokumentálása céljára a jövőben is díjmentesen kezelje, továbbá saját marketingtevékenysége során felhasználja.

A Játékos a játék teljes időtartama alatt leiratkozhat a játékról és kérheti regisztrációja törlését az info@riderline.hu címen. A Játékos egyúttal tudomásul veszi, hogy amennyiben kérelmére a játék érvényes időtartamának befejezése előtt következik be személyes adatainak törlése, akkor a Játékosnak a játékban való részvétele – a nyereményre való jogosultságával együtt – megszűnik. A Játékos nyertessége esetén nevét a Szervező nyilvánosságra hozhatja.

10. Kizárás a játékból

A Szervező jogosult kizárni a játékból azt a Játékost, aki a játékban tisztességtelen módon, a jelen szabályzatban foglalt feltételek és előírások megkerülésével (pl. a kérdőívet többszörösen kitöltve, hamis e-mail címeket megadva) próbál részt venni. A Szervező kizárja a felelősségét a rajta kívülálló okokból történő meghibásodásáért, amely időtartam alatt a honlap nem vagy korlátozottan használható, ugyanakkor haladéktalanul megtesz minden szükséges intézkedést annak érdekében, hogy a hiba okát mielőbb feltárja, illetve megszüntesse.

A Szervező fenntartja a jelen játékszabály módosításának jogát. A Szervező kizárja felelősségét a játékkal kapcsolatos bármilyen kommunikációs anyagban esetlegesen előforduló tévedésért.

Kapcsolódó cikkek
Kommentek