Erő, óvatosság, versenyszellem: bemutatkozik Kanaan

Kanaan1200

Kanaan egy impozáns megjelenésű, kiváló ugróképességű ígéretes fiatal mén remek származással. 2018-ban nyilvános fedeztetési engedélyt kapott az MSLT ménvizsgáján. Származása anyai és apai oldalon egyaránt figyelemre méltó:

Kanaan Szarmazas
Kanaan származása

Felmenői között anyai oldalon megtalálható Chacco Blue, aki már fiatalon bizonyította nagyszerű képességeit a Bundeschampionaton és a Fiatal Lovak Világbajnokságán is. Ezen kívül több mint harmincszor győzedelmeskedett fiatal lovak számára rendezett versenyszámokban, később pedig nemzetközi nagydíjak győztese és helyezettje volt. Chacco Blue anyai ágán több kiváló kanca is megtalálható. Anyja, Contara és anyai nagyanyja, Godahra II is sikeresen versenyeztek 150-160 centiméteres magasságig. Chacco Blue apja, Chambertin több nemzetközi szinten eredményes utóddal is büszkélkedhet, egyikük az olimpiai csapat aranyérmes Cedric.

Kanaan apja, Kannan, az egyetlen mén a világon, aki 2010 óta tagja a legjobb 12 mén elit klubjának a WBFSH ranglistája szerint. A méltán híres Voltaire utódja egy fantasztikus versenykarrier után vált elérhetővé a tenyésztők számára. Csikói kivételes képességeket mutatnak a nemzetközi porondon is, számos Grand Prix győzelmet tudhatnak magukénak. Kanaan féltestvére, Nino des Buissonnets a 2012-es londoni olimpián győzedelmeskett Steve Guerdat lovaglásával. Kannan utódait erő, óvatosság és a komoly versenyszellem jellemzi.

Kanaan2
Fotók: Hajdu Krisztina, Lovasfotó.hu
  • Születési év: 2013.
  • Színe: sárga
  • Fajta: oldenburgi
  • Tulajdonos: Szikriga Kft.
  • Fedeztetési díja: 400 EUR

Kapcsolattartó:

Fábiáncsics Gábor: +36 30 966 0845, illetve fabiancsicshorses.com

Kapcsolódó cikkek
Kommentek