Faluhelyi Ádám és ifj. Szuhai Gyula holtversenyben az élen a Nemzeti Lovardában

20201212 og

A szombati nap legmagasabb versenyszáma 135 centiméteren zajlott összevetéses elbírásában. A 23 induló közül tízen lovagoltak hiba nélkül az alappályán, így ők mérkőzhettek meg az emelt magasságon.

A helyezettek között több ígéretes fiatal lovat is láthattunk, akik korosztályuk követelményeit felülmúlva magabiztosan szerepeltek ezen a magasságon. Mint például a holtversenyben első helyen végző hatéves Shiarado Sz ifj. Szuhai Gyulával, és a hétéves Maccothago PS Faluhelyi Ádámmal a nyergében.

PC ifj szuhai
PC faluhelyi maccothago

Harmadik helyen Lehotai Máté végzett, megelőzve Szigeti Elizát, és a pénteki győztes Szuhai Rodrigót.

PC lehotai

125 centiméteren Stieber Stella volt a leggyorsabb Elisé-vel, második helyre szorítva a sokáig élen álló Szotyori Nagy Kristófot Horze Cym Carlssonnal, és harmadikra Göttler Vilmost Jégvirággal.

PC stieber
PC szotyori
PC göttler

A fiatal lovasok között gyermek korosztályunk két kiválósága végzett az élen, mégpedig Magyar Balázs és Szuhai Rodrigo, harmadik helyen pedig Ferencz Dalma Mercédesz.

Az ifjúsági lovasok stílusversenyében Janik Anna volt a legjobb 8,5 stílusponttal, megelőzve Szőllősi Hajnalt és Tóth Noémit.

PC janik
PC szöllősi
PC tóth

Az amatőrök között Molnár Mercédesz végzett az élen Pölcz Kitti és Tóth Noémi előtt.

A hatéves lovak között a Fábiáncsics Horses SE lovasa duplázott: Faluhelyi Ádám végzett az élen Jameela és Cordiss nevű lovaival Herczeg Csaba előtt, aki Confettit lovagolta.

PC faluhelyi jameela
PC faluhelyi cordiss
PC herczeg

Az ötéves kategóriában Babinszki László volt a legjobb Meruval, megelőzve Kovács Rolandot Yvie De Ganad és Golden Sky C nyergében.

PC babinszky
PC kovács yvie
PC kovács

Fotó: Hajdu Krisztina - Lovasfoto.hu

Kapcsolódó cikk
Kommentek