Kaposváron és Kecskeméten is a díjugratóké volt a hétvége

Dijugratas Illusztracio Pixa1200

Budapest mellett Kaposvárott és Kecskeméten is versenyek várták a lovasokat a 2020/2021-es fedettpályás szezon első versenyhétvégéjén.

Kecskeméten népes mezőny gyűlt össze, mintegy száz lovas állt rajthoz a három nap alatt több mint harminc versenyszámban. A vasárnapi 135 centiméteres versenyszám győztese Horváth Balázs lett PM Quintera nyergében, PM Caselloval pedig megszerezte a harmadik helyet. A dobogón a pályát egy verőhibával teljesítő Réti Dávid és Nicon követelt még helyet magának, a páros a második helyen zárt. A 125 centiméteres nyitott versenyszám legjobbja Braunitzer Enikő és PM Banderas volt, míg a fiatal lovasok között a Magyar Balázs - Lady Winner párosnak szólt a taps.

A kaposvári regionális verseny szinte családias hangulatban zajlott, a két nap alatt 15 versenyszámban mérethették meg magukat a lovasok. A vasárnapi nap legrangosabb, 125 centiméteres magasságon megrendezett versenyszámát Nagy Júlia és Kincsem Royal Flush nyerte, Királyhágóval pedig a második helyet szerezte meg a lovas.

Szombaton mindössze két lovas indult a 130 centiméteres nyitott versenyszámban. Dömse Tamás mintegy négy másodperccel gyorsabb hibátlant lovagolt, mint Rezgő Zoltán, így Conquistador nyergében megszerezte a győzelmet. 120 centiméteren Dömse Bence bizonyult a legjobbnak Lady Zaphyra nyergében, Cassus nevű szürke ménjével pedig a harmadik helyet szerezte meg. Rezgő Zoltán és Gladiátor is hibátlanul teljesítették a pályát, kevesebb mint egy másodperccel maradtak le az első helyről.

A borítókép illusztráció. Forrása: Pixabay

Eladó ugrólovak a Riderline-on:

Kapcsolódó cikkek
Kommentek