Krucsó Szabolcs szerezte meg a győzelmet 140 centiméteren

Krucso Sz Mesterektornaja2020 Szo 1200

Szombaton is kilenc versenyszámmal folytatódott a Mesterek Tornája Balatonvilágoson.

A felnőttek nagykörében már 140 centiméteres magasságra kerültek a rudak, a pályát a leggyorsabb hibátlannal Krucsó Szabolcs és Calliope teljesítettek (a borítóképen). A Máté-Szombati Lovasklub versenyzője, ifj. Máté István Sanghatával lett a második, legjobb hölgy lovasként Zárug Annamária és hűséges társáé, Coolmané lett a harmadik hely. További helyezettek: Horváth Balázs, Vándor Zsófia és ifj. Máté István.

Az U25-ös korosztály nagykörében hiba-idős versenyben több mint három másodperces előnnyel győzött a mindössze 13 éves ifj. Szuhai Gyula hatéves pej lovával, Shiaradoval Sz-el. Második helyen, Füzér Gábor tanítványa, Mészáros Marcell végzett a szürke Comedy Starral, míg a pénteki nap után ismét a helyezettek között zárt Kiss Lizanna Agropoint Cojanoval. Az eredményhirdetésre lovagolhatott még Vándor Zsófia, Tóth Balázs és Simicska Anna.

Mesterektornaja2020 Szo 5

Izgalmas versenyt és újabb Szuhai sikert hozott az ifjúsági lovasok nagyköre is. Győzött a még csak 11 éves diósgyőri Szuhai Rodrigó Le Royallal. Második helyen a diósgyőri lovasok közé ékelődve Szotyori Nagy Kristóf tanítványa, Gimesi Lorena végzett Timpex Fegyenccel, őt követte Kisgergely Kata Csenge Julius HV nyergében. Negyedikként a BL Armentum lovasa, Tóth Balázs végzett, az ötödik hely is Diósgyőrbe került, ifj. Szuhai Gyulához, míg Budai Liza hatodikként zárt.

Mesterektornaja2020 Szo 3

Késő délután zajlott a gyermek lovasok 110 centiméteres versenyszáma, ahol nagyon gyors lovaglásokat lehetett látni. A győzelmet a GSH Team lovasa, Szabó-Máriás Sára tanítványa, Fábián Johanna szerezte meg Katinka nevű kancájával, megelőzve a Krucsó Lovasklub lovasát, Nyíri Annát, aki Light Pointot lovagolta, valamint a Prosper Lovasklub színeiben versenyző Tavasi Eszter - Audrey Pins párost. Negyedik helyen Kiss Maja, ötödikként Moravszki Domonkos, míg hatodikként Csengeri Dóra zárták a versenyszámot.

Mesterektornaja2020 Szo 8

Öt póni tudta Erdélyi Magdolna 100 centiméteres alappályáját hibátlanul teljesíteni. A győzelmet utolsó indulóként a Szabadidő Lovas SE lovasa, Vincze Cintia tanítványa, Both Petra szerezte meg Biotop Bojtorján nyergében, megelőzve a Gubicza testvéreket. Második Tortugával Gubicza Sarolt, harmadik Quint van de Groenheuvel nyergében Gubicza Dorottya. A további helyezettek: Lutter Mercédesz, Bodnár Annabell, Sáli Csenge.

Mesterektornaja2020 Szo 7

A felnőttek kiskörében is jeleskedett ifj. Máté István, aki Stakkairával megnyerte a kétfázisos versenyszámot. Második a pénteki győztes páros, Czékus Zoltán és Carundy, harmadik a badacsonyi Mráz Tamás és hatéves lova, El Conthero. Az eredményhirdetésre lovagolhatott még Karádi Ármin, Alasztics Aliz és Szabó-Nagy Attila.

Mesterektornaja2020 Szo 4

Az U25-ös korosztály 120 centiméteres kiskörében Maszlag Ilona tanítványa, Kovács Noémi és Kakukk voltak a leggyorsabbak, megelőzve a taszári Nagy Júliát és Contessit. A harmadik helyen a korábbi amatőr országos bajnokság érmese, Mernyei-Bobok Eszter végzett Edwarddal. A további helyezéseket Kántor Petra, Viasz Hanna és Holdampf Renáta szerezték meg.

Mesterektornaja2020 Szo 2

Az ifjúsági kiskör kétfázisos versnyszámát Takács Vivien nyerte Kurázsival, megelőzve az etei Universum SE lovasát, Bene Dórát és Dáno B-t, valamint Németh István tanítványát, a sukorói Rednágel Sárát és Pancsit. Az ifjúsági kiskörben díjszalagot tűztek fel még Osztovits Péter, Szabó-Botka Réka és Gál Petra lovaira.

Mesterektornaja2020 Szo 1

A szombati versenynap záró számában, a VIP versenyszámban 13 lovas teljesítette hibapont nélkül Erdélyi Magdolna alappályáját. A győzelmet Mráz Tamás tanítványa, Tibol Balázs szerezte meg Montana nyergében, megelőzve az ötéves Bognár Jentorino-Diarát lovagló Zajzon Andrást és a simonpusztai színekben versenyző Vandlik Júliát Hotspot nyergében. A VIP Tour negyedikje dr. Kölcsey Rieden Roland, ötödik Dunai-Kovács Lilla, hatodik Hajdú Dóra.

Mesterektornaja2020 Szo 9

Tovább a részletes eredménylistákra >>

Forrás: Díjugrató Szakág
Fotó: Kovács Petronella

Kapcsolódó cikkek
Kommentek