Látrány lovasa nyerte a Hevesi Vágtát

Hevesi Vagta2020

Látrány lovasa, Kövesdy Zsolt nyerte a Hevesi Vágtát Pipacs nevű lovával.

A Hevesi Vágtán tíz település lovasa indult, közülük az első négy helyezett, valamint a szervező jogán a Hevest képviselő versenyző szabadkártyával vehet részt a Nemzeti Vágta budapesti döntőjén október 10-11. között. A versenyt idén a koronavírus terjedése miatt zárt kapuk mögött rendezik meg.

A győzelmet Látrány lovasa, Kövesdy Zsolt szerezte meg Pipacs nevű lovával. A második a Hatvant képviselő Vaka István lett Déva Szamba nyergében, a harmadik helyen Kunadacs lovasa, Tolnai László végzett Trója nevű lovával, míg negyedikként Örkényről Molnár Anita vágtatott a célba Nimróddal.

A hevesi előfutamon Kishuszár Vágtát is rendeztek, amelyet az ugyancsak tíz induló közül Felsőpakonyról Csörgő Lilien nyert Salvatino nevű lovával. A második Dunaharasztiról Galgovits Réka lett Velion Artonia nevű lovával, míg a harmadik helyen Rábatamási képviseletében Horváth Lili végzett Angéla nyergében. A házigazdák versenyzője, Csima Dominika Morcos nevű lovával a negyedik helyet szerezte meg. A kishuszárok közül az első két helyezett jutott tovább az októberi döntőre.

Forrás: MTI

Kapcsolódó cikkek
Kommentek