Nagy Sándor hódított 135 centiméteren Kiskunhalason

Nagy Sandor kkhalas 202010 og

Október 17-18-án került megrendezésre a Kiskunhalasi Országos Minősítő Díjugrató Verseny, a két nap során 21 versenyszám zajlott különböző kategóriákban. A minősítőn nyitott, kezdő lovas stílusversenyeket és ifjúsági versenyszámokat láthatott a Hirling József Lovaspark közönsége. A legrangosabb, 135 centiméteres számot a kiskunhalasi Nagy Sándor nyerte E-Inspection nevű lovával.

A két nap során a 21 versenyszámban 263 startot láthatott a közönség a Hirling József Lovasparkban. Mindkét napon felkészítő számokkal kezdték a sorozatot a rendezők.

Az ifiknél az első napon Hóman Lili Isterrel (Airvent Lovas Club) végzett az első helyen a 110 centiméteres magasságú pályán. Másnap Takács Péter Connor-Carryvel (Máté-Szombati DLSE) győzött az ifjúságiaknál. Kiemelkedett Plavecz Szabrina Wonder Van Hazelbe (Kentaur Lovas Egylet) nevű lovával. A páros szombaton 120 centiméteren nyert az összevetésben ifj. Szuhai Gyula (Emerangelo, Diósgyőri VTK), és klubtársa, Szuhai Rodrigo (Chacco Boy) előtt. Vasárnap Plavecz Szabrina a megszakítás nélküli kétfázisos, 125 centiméteres kört nyerte 10 éves pej heréltjével kiskunhalasi Fodor Gábor (Equirria Lovasklub) előtt, aki Rádiháza Huszártáncot lovagolta.

A szombati legmagasabb számot, a 130 centiméteres kétfázisos kört Potocskai Attila Lord Carthago-val hozta az első helyen. A Mezőhegyesi Ménes KH SE lovasa mögött az idei felnőtt magyar bajnok, Fazekas István (Határőr Dózsa) végzett a második helyen Spirit-tel.

A vasárnapi 135 centiméteres időre zajló versenyszámot a kiskunhalasi, szintén a Határőr Dózsa SE színeiben versenyző Nagy Sándor nyerte meg E-Inspection nevű lovával.

Tovább a teljes eredménylistára >>

Kép és szöveg: Kovács Iván

Kapcsolódó cikk
Kommentek