Zárug Annamária nyerte a nagydíjat Bábolnán

Babolna GP 202007 og

Szokatlan időpontban, keddtől csütörtökig rendeztek országos díjugrató versenyt versenyt Bábolnán. A verseny legrangosabb száma a hét negyedik napjára került, így a csütörtöki nagydíj elnevezést kapta.

A Fodor István által épített 135 centiméteres alappályát három lovas tudta hiba nélkül lelovagolni. Az első helyet az összevetés egyetlen hibátlanja, a Díva Sportklub lovasnője, Zárug Annamária szerezte meg Coolman nyergében, megelőzve az ifjúsági országos bajnokot, az Agro Graf Kft. színeiben lovagló Gráf Edinát és Qui De Ganadot. Szentirmai Péter győzelmi sorozata ezúttal megszakadt, meg kellett elégednie a harmadik és negyedik helyekkel Conor Pass és Expressz nyergében. A csütörtöki nagydíj ötödik helyezettje Szotyori Nagy Kristóf lett Horze Cym Carlsonnal, Cser Attila Sifuval a hatodik helyen zárt.

A keddi és szerdai legmagasabb, 130 centiméteres számot egyaránt a BL Armentum lovasa, ifj. Szikszai Lajos nyerte Elsa Campari nevű kancájával.

Bábolnán nem kell sokat várni a folytatásra, hiszen július 9-12. között kerül megrendezésre a Grand Prix sorozat második állomása.

Forrás: Díjugrató Szakág
Fotó: Hajdu Krisztina, lovasfoto.hu

Kapcsolódó cikkek
Kommentek