5 ok, hogy miért randizz lovas lánnyal (és 5 ok, amiért mégsem érdemes)

Lovas lany

A lovas lányok olyanok, mint a szirének. Velük randizni látszólag sok előnnyel járhat, mint például izmos lábak, szűk nadrágok, és lenyűgöző magabiztosság. De vannak hátulütői is a dolognak, amivel már csak akkor szembesülsz, ha belesétáltál a csapdába. Most összeszedtünk öt érvet és ellenérvet, hogy miért randizz vagy éppen ne randizz lovas lánnyal.

Szűk, fehér nadrág

Miért igen: Nem tagadható, hogy a lovasok megjelenésében van egy bizonyos szexi kisugárzás – feszes fehér nadrág, fekete zakó, térdig érő csizma és persze ostorok és sarkantyúk.

Miért nem: Természetesen az időnk túlnyomó részében nem így öltözködünk. Általában piszkos vagy lószőrös ruhákban rohangálunk vicces zoknival a nadrág felett. A kobak lelapítja a hajunkat, a cipőnk csupa sár, és nem érezzük magunk feszélyezve, ha ilyen cuccban kell emberek közé menni.

Vezetési képességek

Miért igen: Valószínűleg le leszel nyűgözve az autóvezetési képességeinktől, amikor meglátsz minket utánfutóval tolatni, vagy kamionnal beparkolni egy akkora helyre, ahol egy Mini se nagyon férne el.

Miért nem: Amint belecsábítottunk ebbe a kapcsolatba, onnantól kezdve neked kell vezetned azt a pótkocsit vagy teherautót. Felejtsd el a lusta vasárnap reggeleket, nagyon gyorsan azon kapod magad, hogy a legtöbb hétvégén hajnalban valami isten háta mögötti versenyre robogsz.

Problémamegoldás

Miért igen: A bajba jutott lányok ellentétei vagyunk. Elég ügyesen barkácsolunk, a hibás kerítés toldásától a törött ereszcsatorna javításáig mindenben van rutinunk. Illetve szupererővel rendelkezünk, amikor az óriási tápos zsákokat hordjuk be a kocsiból a takarmánytárolóba.

Miért nem: Ha olyan partnert keresel, aki növeli az egódat, és csüng a szavaidon, amikor arról mesélsz, milyen igazságtalan a munkahelyen a főnököd, akkor rossz lóra tettél. Nem arról van szó, hogy nem vagyunk empatikusak, csak arról, hogy nem tudod mi az a stressz, addig, amíg nem hív a lovász az éjszaka közepén, hogy kiszabadult a lovad és éppen a főúton grasszál, vagy összetörte magát bokszban álldigálás közben.

Stressz

Állóképesség

Miért igen: Amellett, hogy sportosak és izmosak vagyunk, még kiváló az állóképességünk is. Valószínűleg nem kell magyarázni, hogy ez pontosan miért előny…

Miért nem: Hajnalban kelni, leversenyezni, lovat etetni, trágyázni és hazapakolni roppant kimerítő. Így örülhetsz, ha ébren tudunk maradni addig, hogy megegyük a vacsoránkat, de az esti romantikus összebújásra nem sok esély van.

Olcsó randik

Miért igen: Nincs túl sok időnk társasági életre, így tökéletesen elég, ha valamelyik gyorsétterembe viszel vacsorázni a Michelin csillagos helyett.

Miért nem: Sok lovas a 22 órát nevetségesen késő estének tartja - és te is annak tartanád, ha 5.30-kor kelnél minden nap, így már félholtan ásítozunk, pedig a baráti összejövetel még el sem kezdődött. És ha már témánál vagyunk, igen, Párizs tavasszal csodálatosan romantikus ötlet, de tudod mennyibe kerül egy lovat fenntartani? A nyári tengerparti üdülésről pedig szó sem lehet, hiszen lehetetlenség ennyi időt kihagyni a versenyszezonban.

Nyaralas 1

Forrás: Horse&Hound
Borítókép: Pixabay

Kapcsolódó cikkek
Kommentek