A zenés kűrökkel zárult a Szilvásvárad Masters Nemzetközi Díjlovagló Verseny

Szvarad Masters 20210523 og

A vasárnapi versenynapon a zenés kűröké volt a főszerep Szilvásváradon: póni, junior, fiatal lovas, Intermediate I. és Nagydíj kategóriákban versenyeztek a lovasok.

A nagydíj zenés kűrt Szokola Csaba Enying nyergében nyerte, 72.60%-al. Az Intermediate I. zenés kűr legjobb eredményét a szlovák Paraskevi Spisakova érte el G Star nevű lovával. Őt követte az Állami Ménesgazdaság Szilvásvárad lovasa, Mikó Tamás, Maestoso XXXIII-31 nevű lovával a második helyen. Ezzel a lovas a Ménesgazdaság történetének eddigi legjobb díjlovas eredményeinek egyikét érte el.

Marschall István a ménes lova, Conversano XXVIII-2 nyergében a második helyen zárta a fiatal lovas zenés kűr versenyszámot. A fiatal lovas kategóriában Ambach Fanni elsöprő sikert aratott, hiszen mindhárom nap 70% fölötti eredménnyel szerezte meg az első helyet.

A Szilvásváradi Masters versenysorozat folytatásában 2021. július 01-04. között hazai és nemzetközi díjugratóké lesz a főszerep (CSI3*,CSI1*, CSIYH1*, CSICh-A, CSIJ-A, CSIU25-A), míg 2021. július 22-25. között hazai és nemzetközi fogathajtók (CAI2*-HP1, HP2, P4, CAI3*-H4, WCupQ) mérik majd össze tudásukat a Szalajka-völgy bejáratánál lévő Lovasközpontban.

Tovább az eredményekre »

Szöveg: Állami Ménesgazdaság Szilvásvárad
Fotók: Császár Fotó

Kapcsolódó cikkek
Kommentek