Mráz Tamás a pénteki GP kvalifikáció győztese a Tattersallban

Gp202107 mraz p og

Hét versenyszám zajlott pénteken a Nemzeti Lovarda szabadtéri pályáján.

Jól indult a péntek Bohák-Debreczeni Éva számára, hiszen Cortez nyergében árnyalatnyi időkülönbséggel sikerült megnyernie a napindító 125 centiméteres versenyszámot, maga mögé utasítva Búza Krisztiánt és I & H Go On nevű lovát, valamint Faluhelyi Ádámot és Mezerina PS nevű kancáját.

Az ifi lovasok 120 centiméteres GP kvalifikációs versenyszámában ismét Szuhai Rodrigo vitte a prímet, ezúttal Casino Gold nyergében, megelőzve Fábián Johannát és Katinkát, valamint Gorzó Esztert Arwennel.

Az amatőr lovasok mezőnyében a hölgy lovasok domináltak. Babos Gréta és Timpex Inka (Hévíz Sportkör) örülhetett a győzelemnek, második Kiss Anett Natália és Caro Freddo, harmadik Szabó Virág Noémi és Drazic.

Az ötéves lovak ezen a versenyen utoljára léptek pályára, és ezúttal már 115 centiméteres magasságú akadályok várták őket. A győzelmet végül Kovács Roland szerezte meg Katerina PSZ nyergében (Castilia Kft.), ifj. Szabó Gábor és Chacco-Blue M végzett másodikként, Szép Krisztián és Vivant Van De Boss harmadikként zárta a versenyt.

A hatéves lovak egy 125 centiméteres pályával búcsúztak a Nemzeti Lovardától. Itt a Kovács Henri által lovagolt Caldatónak szólt a taps, ezúttal a második helyet szerezte meg ifj. Szabó Gábor és Xixo Borgia, harmadik Kovács Henri másik lova, Honeymoon IC.

A 135 centiméteres nyitott GP kvalifikációs számban ifj. Máté István és Stakkaira szerezte meg az elsőséget, bár Czékus Zoltán és Carundy, illetve Mráz Tamás Ózonnal szorosan a páros nyomában volt.

A fiatal lovasok között duplázott az Agro Graf Kft. lovasa, Gráf Edina Nikoletta, aki Mishell DK nyergében az első, Qui De Ganad nevű lovával a második helyet szerezte meg, harmadik Gimesi Lorena és Falkyrie.

Izgalmas versenyt hozott a 145 centiméteres GP kvalifikációs versenyszám, amiből végül Mráz Tamás és BN Silver került ki győztesként, megelőzve Czékus Zoltánt és Castrót, illetve ifj. Szabó Gábort Mezőhegyes Chabalával.

Fotó: Hajdu Krisztina/Lovasfoto.hu

Kapcsolódó cikk
Kommentek