A duplázások napja volt a szombat a Tattersallban

Gottler 20220730 og

131 lovas 181 lóval nevezett a Nemzeti Lovarda július végi országos versenyére.

A versenyhétvége a megszokott módon egy 90 centiméteres versenyszámmal kezdődött, ahol Bidnay Petra és Korinthos (Szada SE) szerezte meg az első helyet.

A programban három 100 centiméteres versenyszám következett egymás után. A kezdő lovasok között Nagy-Eszlári Stella és Casallo (Diósgyőri VTK), a nyitott kategóriában Fábiáncsics Gábor és Cornet’s Libre PS, a 4 éves lovak mezőnyében Kis Bendegúz Dávid és Comme Il Flora vezethette a tiszteletkört.

110 centiméteren zajlottak az ötéves lovak, az ifjúsági korosztály, az amatőr lovasok versenyszámai és egy nyitott szám. Az ötéves lovak mezőnyében Burucs Borbála és Mia Niana nyitotta győzelemmel a hétvégét, teljesítményük 8,30 stíluspontot ért.

Ac burucs

Az ifjúsági korosztály legjobbjai az airventes Marozsi Eszter és Quincy voltak, az amatőrök között Régely Károlynak és Messi 4 nevű lovának (Viktor-i Sportegyesület), a nyitott számban pedig a Bérczy Anna – Vicora Star PS párosnak (ELIT Lovas Klub SE) szólt a taps.

120 centiméteren mutatkoztak be a hatéves lovak, itt 8,40 stílusponttal Fábiáncsics Gábor és Kisimov lett a győztes.

Ac fábiáncsics

A nyitott versenyszámban nem született meglepetés, Göttler Vilmos és Jégvirág több mint három másodpercet vert a mezőnyre. Második lett Kim Yura Charlotte és Bognár Hamis, harmadik Szabó Larissza és Agropoint Collegano.

Ac göttler

Bohák-Debreczeni Éva és Cortez ezúttal szintet lépett és 130 centiméteren győzedelmeskedett. A dobogó további helyeit Budai Virág szerezte meg Baileys és Ecstasy D nevű lovaival.

Ac bohák

Amekós győzelem született a szombati napindító 100 centiméteres versenyszámban, ahol Gulyás Dominik és Ameko Kannandale (E. M Kannan) hozta a leggyorsabb hibátlant. Második Rácz Emese és Csinibaba, harmadik Pais Jázmin és La Coeur Lucky. A kezdő lovasok között ismét Nagy-Eszlári Stella és Casallo / GYO M szerezte meg a győzelmet, majd a 4 éves lovak között is duplázott a pénteki győztes páros, Kis Bendegúz Dávid – Comme Il Flora.

Az ötéves lovaknál ismét Burucs Borbálának és Mia Nianának szólt a taps.

Ac burucs02

Az ifjúsági korosztály legjobbja Vass Fanni volt (Hevesi SE), aki Golgotával az első, Galga nevű lovával a második helyet szerezte meg.

Ac vass fanni

A nyitott és az amatőr kategóriában is győzelmet aratott Kerekes Kármen és Cogito J Kiss (MLSZSZ – Vaskó Attila).

A hatéves lovaknál ezúttal 8,50 stíluspont kellett a győzelemhez, ezt Kovács Rolandtól és Contoontól láthatta a közönség.

120 centiméteren a Ludovika Sportegyesület versenyzője, Mernyei-Bobok Eszter és Edward szoros versenyben, hat századmásodperccel előzte meg Bérczy Annát, aki Vicora Star PS-t lovagolta, harmadik lett Godzsák Inez és Cartier.

125 centiméteren Kim Yura Charlotte és Bognár Hamis (Equipark LK) volt a mezőny legjobbja, második Faluhelyi Ádám és Lay Your Love On Z (Fabiancsics Horses SE), harmadik Jován Richárd és Numero Nobel.

Ac kim yura

A nap utolsó, 135 centiméteres versenyszámában Göttler Vilmos és Jégvirág újabb győzelmet zsebelt be. Második lett Budai Virág és Don’t Forget Galante, Bohák-Debreczeni Éva és Cortez pedig csak néhány századmásodperccel csúszott a harmadik helyre.

Ac göttler02

Fotó: Hajdu Krisztina/Lovasfoto.hu

Kapcsolódó cikkek
Kommentek