Értékes helyezésekkel búcsúzott a díjugrató utánpótlás Csehországtól

Dijugratas magyar illusztracio

Bognár Dóra, Csetényi Lea és Kelemen Blanka voltak a csehországi CSIO nagydíjainak legeredményesebb magyar lovasai.

A pénteki Nemzetek Díja győzelmek után vasárnap a nagydíjak következtek a zduchovicei utánpótlás CSIO-n. A fiatal lovas kategória 145 centiméteres pályáján a legjobb magyar teljesítményt Kovács Dóra tanítványa, Bognár Dóra érte el, aki Callitoppal egy kis időtúllépéssel a hatodik helyen végzett.

Az ifjúsági lovasok nagydíjában három magyar válogatott is hibapont nélkül teljesítette a 140 centiméteres alappályát. Az összevetésben Lóránt Attila tanítványa, pénteki Nemzetek Díja győztes Csetényi Lea volt a legjobb magyar lovas, aki Hámorral itt sem hibázott és az ötödik helyen végzett. A harminchat indulós nagydíjban a helyezettek között végzett az alappályát hibátlanul teljesítő Pataki Anna Klára Je T’Aime és ifj. Antal Péter Choral Symphony nyergében.

A vasárnap reggeli gyermek nagydíjban ezúttal magyar lovas nem tudott az összevetésbe kerülni. Öt magyar versenyző is négy hibaponttal teljesítette a 130 centiméteres pályát, közülük a legjobb időeredménnyel Kelemen Blanka ért célba Jerry nyergében.

Forrás: Díjugrató Szakág
Borítókép: Hajdu Krisztina/Lovasfoto.hu

Kapcsolódó cikk
Kommentek