Kamera előtt a Lovas Szövetség 2022-es Gálájának kitüntetettjei

Gala 2022 og

Idén is átvehették kitüntetéseiket az ország legkiválóbb lovasai és lovas szakemberei a Magyar Lovas Szövetség Díjátadó Gáláján. Borsó Bélával, dr. Nagyalásonyi Gyulával, Parti Imrével és Goller Alexszel Urbán Zoltán beszélgetett.

Gróf Széchenyi István Emlékérem

E legmagasabb lovas kitüntetés a lovastársadalom érdekében hosszú távon kifejtett nemzetközi szintű lovas teljesítményért, kimagasló oktatási-, nevelési-, tudományos-, gazdasági-, társadalmi munkásságért, a szakmai kultúra erősítéséért, a nemzetközi sportéletben, a társadalmi szervezetekben, a sport-köztestületekben kifejtett magas szintű munkásság elismeréseként adományozható. A Magyar Lovas Szövetség Elnöksége 1987-ben alapította. Az emlékérem alkotója Tóth Béla szobrászművész.

Borsó Béla

Dr. Nagyalásonyi Gyula

Parti Imre

Magyar Lovassportért Emlékérem

Ez a kitüntetés a közelmúltban elért kimagasló, nemzetközi szintű versenyeredményért, sportolók felkészítéséért, a lovassport érdekében kifejtett eredményes menedzselési-, szervezési-, támogatási-, oktatási-, nevelési-, tudományos- és médiatevékenységért, a fiatalokat, a diáksportot felkaroló munkásságért és a lovassportot népszerűsítő színvonalas médiatevékenységért adományozható. Az Emlékérem alkotója Tóth Béla szobrászművész.

Goller Alex

Fotó: Tokodi Tícia, Tic Photo

Kapcsolódó cikk
Kommentek