Elkezdődött a Tavaszi lóverseny és food truck show a Kincsem Parkban

Foodtruck2023

Tavaszi lóverseny és food truck show várja az érdeklődőket péntektől vasárnapig a Kincsem Park első idei fesztiválján. A helyszínen többek között Overdose egykori trénere, Ribárszki Sándor gátversenyen fog lovagolni, valamint 50 büfékocsin 15 ország ízeit kóstolhatják meg a helyszínre látogatók.

Pécsi István, a Kincsem Park ügyvezető igazgatója az M1 aktuális csatornán elmondta, hogy a programsorozat pénteken a kilenc futamból álló agárversennyel kezdődik. A szombati ügetőn és a vasárnapi galoppon a júlusi Derby fesztivál sok főszereplőjét lehet majd látni. A szombati ügetőnapon rendezik meg a két hagyományos nagydíjat, a Ferge László és Borostyánkői Tamás Emlékversenyeket. 30 éve nem lovagolt versenyben, de most visszaül nyeregbe Overdose trénere, Ribárszki Sándor és egy gátversenyben fog lovagolni vasárnap délután az első futamban. Szintén vasárnap a pónibajnokság egyik fontos állomása zajlik majd.

A ló- és agárversenyek természetes velejárója a fogadás, ezért rengeteg jakcpot lesz a helyszínen.

Szombaton Magyarország-Litvánia férfi válogatott rögbimérkőzés lesz, vasárnap amerikai futball bajnoki forduló várja az érdeklődőket.

Kovács Lázár séf az első magyar pizzakészítő bajnokságról elmondta, hogy Magyarország legjobb pizzaséfjei a szombati versenyen mérhetik össze tudásukat. A versenyzők a helyszínre hozhatják saját tésztájukat, amit a helyszínen 15 perc alatt kell elkészíteniük és a nemzetközi zsűri előtt bemutatniuk.

A hétvégén 50 food truck lesz kint a Kincsem Parkban. A színes kínálattal 15 ország – többek között Mexikó, Brazília, Kína, India – ízei lehet megkóstolni. Ha mindez nem lenne elég, a szervezők mág számos családi programmal várják az érdeklődőket.

Forrás: MTI

Kapcsolódó cikk
Kommentek