Hibátlan magyar lovaglások a csehországi utánpótlás CSIO nagydíjakban

Bodnar Annabell og

H. Nagy Emma az ifjúsági, Bodnár Annabell, Hegedűs Laura Lili és Pichovszky Dalma a gyermek CSIO nagydíjakban teljesítettek hibátlanul Csehországban.

Vasárnap kora reggel kezdődött a csehországi Zduchovicében az utánpótlás CSIO verseny gyermek nagydíja. A 130 centiméteres, egyszeri összevetéses versenyszámban három magyar válogatott lovas is hibapont nélkül tudott lovagolni. A Nemzetek Díjában dupla nullát teljesítő Bodnár Annabell az összevetésben is hibátlanul ment, ezúttal Lay Your Love On Z-el, így a hetedik helyen végzett. Pichovszky Dalma Frits K nevű lovával egy, Hegedűs Laura Lili Clintusszal kettő verőhibát vétett a rövidített körben.

A gyerek válogatottból további négy lovas is egy-egy verőhibával lovagolta le a Nagydíj alappályáját: Fábián Johanna, Csizmadia Csenge, Krepcsik Lara és Petes Maja.

Az ifjúsági CSIO nagydíjában 140 centiméter magasra kerültek az akadályok. A nagyon szűk alapidőben egyetlen magyar lovas, Janik Attila tanítványa, H. Nagy Emma tudott nulla hibaponttal célba érni Hopefullyval, majd az összevetésben nyolc hibapont került a páros neve mellé az eredményjelzőre. Hermann Zsófia Quanticóval is verőhiba nélkül, de négy hibapontos időtúllépéssel lovagolt az ifjúsági Nagydíjban.

Forrás: Díjugrató Szakág
Fotó: Hajdu Krisztina/Lovasfoto.hu

Kapcsolódó cikk
Kommentek