Jármy Vince győzelmével zárult a hétvége

Jarmy V 231126 NL og

Népes mezőnnyel, negyven lovassal vette kezdetét a 100 centiméteres nyitott versenyszám vasárnap reggel. A Timpex lovasai végeztek az élen, első Soós Lara és Líra, második Daru Jázmin Dóra és Rocco. Oláh Viktória DB Calettina nyergében a harmadik, Fetti Maximusszal a negyedik helyet szerezte meg.

Soos lara
Soós Lara - Líra

A kezdő lovasok között Vándor Zsófia tanítványa, Horváth Eszter (Csömöri LTKE) szerezte meg a győzelmet Dior nyergében 8,1 stílusponttal. Második Havasi-Mehdi Lea és Cose, harmadik a prosperes Kattra Sára és Diaboló.

Horváth e
Horváth Eszter - Dior

Az ötéves lovaknál helycsere történt az élen: a Búza Krisztián által lovagolt, PM Balougraf apaságú Balou Mary javított előző napi helyezésén és győzelemmel búcsúzott a versenyhétvégétől, a Bandi Zsanett által lovagolt Jackpot SJ pedig a második helyen zárt. Harmadik Csuka Balázs és Timpex President.

Búza k
Búza Krisztián - Balou Mary

A 110 centiméteres nyitott versenyszámban Rajnai Zsófia és Casa Nova 5 (Hubertus LK Győr) egy villámgyors hibátlannal utasította maga mögé a mezőnyt. Egy újabb második helyezéssel lett gazdagabb Bandi Zsanett, ezúttal Herkules nyergében, harmadik Hubai István és Chicago.

Rajnai
Rajnai Zsófia - Casa Nova 5

Az amatőr lovasok kétfázisos, megszakítás nélküli versenyszámát Kerekes Kármen és Cogito J Kiss (MLSzSz) nyerte, második a Bodrogi Kata Hanna – Cihafess De Bognár, harmadik a Kiss Dávid – E-Card páros.

Kerekes k
Kerekes Kármen - Cogito J Kiss

28 páros indult az ifjúsági korosztályban. A győzelem Szladek Róbert tanítványáé, Őzse László Nimródé (Debreceni LHSE) lett, aki Lacos nyergében 25,60 másodperc alatt teljesítette hibátlanul a pályát. Második Fülöp Rebeka és Ariel, harmadik egy szintén debreceni lovas, Széles Panna és Costa Brava.

Őzse l
Őzse László Nimród - Lacos

A hatéves lovaknál legyőzhetetlennek bizonyult Burucs Barna és Pessoa VDL, a páros a harmadik versenynapot is győzelemmel zárta. Második Búza Krisztián és Next Diamonds W.G., harmadik Kovács Ádám és Timpex Odin.

Burucs b
Burucs Barna - Pessoa VDL

A 120 centiméteres versenyszámban 49 alkalommal szólalt meg az indítást jelző csengő. A nyitott kategóriában Lehotai Máté és Sunshine Van’t Klavertje Vier (Szilágyi Lovasclub SE) szerezte meg a győzelmet, Szentirmai Péter – Rogue, Búza Krisztián – Miss Chocolate IC a további sorrend. A fiatal lovasok között Szabó-Máriás Sára tanítványa, Fábián Maja Olívia végzett az élen Chacrinue nyergében (GSH TEAM Lovas Klub SE).

Lehotai
Lehotai Máté - Sunshine Van't Klavertje Vier

Nem hozott meglepetést a 130 centiméteres nyitott versenyszám. Az élen ismét Göttler Vilmos végzett Jégvirág nyergében, második Kiss Lizanna és Bumerang SZ, harmadik Bohák-Debreczeni Éva és Cortez.

Göttler
Göttler Vilmos - Jégvirág

13 induló sorakozott fel a hétvége legrangosabb, 140 centiméteres versenyszámában. Az első helyet Jármy Vince szerezte meg For Quick PS nyergében, második a szlovák Alex Genčík és Solarissa, harmadik ifj. Szabó Gábor és XIXO Borgia. Az eredményhirdetésre szólították még a következő párosokat: Baumann Bori – G-DIA, Kovács Roland – Quirinus 27, Rell Adrián – Passadena Van Het Exelhof.

Jármy
Jármy Vince - For Quick PS

Fotó: Hajdu Krisztina/Lovasfoto.hu

Kapcsolódó cikk
Kommentek