Pachl Benedek a dobogón Belgiumban

Pachl Benedek Amsterdam2023 og

CSDI3* kategóriában két magyar díjlovas is szerepelt a belgiumi Lierben múlt péntektől vasárnapig megrendezett versenyen. Jom-Tov Jázmin Hexagon’s Grandvillel és For Joy nevű lovaival, Pachl Benedek pedig Donna Friderikával indult.

A két lovas a CDI3* Big Tour Grand Prix-vel indította a hétvégét. Yom-Tov Jázmin Hexagon's Grandville-lel 68.565, For Joy nyergében 66.087 százalékos eredményt ért el. Pachl Benedek és Donna Friderika teljesítményét 67 százalékra értékelték a bírák.

A Big Tour Grand Prix Specialban a 19 induló között volt Yom-Tov Jázmin és For Joy, a páros itt 67,681 százalékos eredménnyel a hetedik helyen végzett.

A tíz indulót felvonultató Zenés Kűrben Pachl Benedek és Donna Friderika 72.415%-os eredménnyel a fantasztikus a harmadik helyen, Yom-Tov Jázmin és Hexagon's Grandville 70.690 százalékkal az ötödik helyen zárta a versenyhétvégét.

Yom-Tov Jázmin és Hexagon's Grandville ezen a hétvégén a Dutch Mastersen lép majd a négyszögbe. Az esemény egyike a négy legfontosabb eseménynek, amelyek a rangos Rolex Grand Slam of Show Jumping részét képezik. A CHI Geneva, a CSIO Spruce Meadows „Masters” és a CHIO Aachen mellett a The Dutch Masters a világ abszolút csúcsához tartozik.

Forrás: Lovasaink útja az olimpiára
A borítókép 2023 januárjában, a Jumping Amsterdam rendezvényen készült, ahol Pachl Benedek Hexagon's Black Arttal szerepelt. Fotó: DigiShots

Kapcsolódó cikkek
Kommentek