100. díjugrató Országos Bajnokság a FIAT támogatásával és XLI. Tenyészverseny

Fiat2024 og

Csütörtökön egy 120-130 centiméteres bemelegítő versenyszám várja a lovasokat, az elődöntők pénteken kezdődnek. A felnőtt kategória bajnokának nyereménye ezúttal is egy új FIAT személygépkocsi.

  • Időpont: 2024. szeptember 26-29.
  • Helyszín: Lipicai Lovasközpont, Szilvásvárad
  • Versenykiírás »

Szilvásváradon a Lipicai Lovas Stadionban péntektől vasárnapig zajlik a 41. Tenyészverseny a FIAT Felnőtt Országos Bajnoksággal együtt. A fiatal lovak bajnokságában négy-, öt-, hatéves és utánpótlás ló (7,8 éves) korosztályokban versengenek bajnokság formájában a lovak.

A felnőtt díjugrató bajnokságban a pénteki és szombati nap a csapatversenyről is szól, vasárnap a legjobb húsz páros jut be a 155 centiméteres kétfordulós fináléba. A Tenyészverseny összdíjazása 6, 4 millió forint. A FIAT Országos Bajnokság győztese egy FIAT 500 Cabrio 1.0 BSG Hybrid Dolcevita gépkocsit vihet haza, a pénzdíj 3,2 millió forint.

A bajnokság pályáit Németh Zoltán nemzetközi pályaépítő építi, a versenybíróság elnöke Juhász Tibor lesz, a stíluspontokat Szebényi Dániel fogja adni, a versenybíróság elnöke Antalné Géczi Emese.

Fiat2024 2

Forrás: Díjugrató Szakág
Fotó: Kovács Iván

Kapcsolódó cikkek
Kommentek