56. Hortobágyi Lovasnapok - Ménesfesztivál, a magyar lótenyésztés ünnepe!

Hortobagyilovasnapok2024

Idén 56. alkalommal vár téged is Hortobágyon, a Mátai Ménesben az ország legnagyobb lovas fesztiválja!

A reggeltől estig tartó programok között szerepel a díjugratás, az fogathajtó versenyek, csikósbajnokság és síkvágta, és persze a Nemzeti Vágta hortobágyi előfutama. Látható lesz az igazi hortobágyi életkép bivallyal és szürkemarhával. A győri Ördöglovasok fergeteges tüzes lovasshow-val készülnek szombat este. Gondoltad volna, hogy még agárfuttatást is láthatsz Hortobágyon? De az idei év igazi kuriózuma a most debütáló ménesfesztivál, aminek keretein belül a nagy állami ménesek mutatkoznak be a nagyközönségnek különböző előadásokkal.

A Gyerek lovasfalu a legkisebbeknek nyújt egész napos szórakozást különböző előadásokkal, bábszínházzal, a legviccesebb komédiásokkal, népi játékokkal, néptánc lehetőséggel. A Kézműves Vásár pedig biztosítja, hogy üres kézzel senki ne távozzon egy eseménydús nap után.

Buszjárat: A szombati napra korlátozott számban lehet vásárolni buszjeggyel kiegészített napijegyet, ami egy oda-vissza utazási lehetőséget biztosít különjáraton a Debrecen, Segner téri buszmegállóból a Hortobágy, Mátai Ménesbe , valamint vissza.

A rendezvényre való belépés 6 éves kor alatt ingyenes.

Kapcsolódó cikkek
Kommentek