FIAT Díjugrató Magyar Bajnokság Kiskunhalas 2024.

Kkhalas illusztracio 1200

Póni, gyermek, ifjúsági, U25, veterán és amatőr kategóriákban rendezik meg Kiskunhalason a díjugrató országos bajnokság döntőit.

  • Időpont: 2024. augusztus 29. - szeptember 1.
  • Helyszín: Hirling József Lovaspark (Kiskunhalas, Fazekas Mihály utca 1.)
  • Részletes program: www.warmapp.hu

A nyitó, csütörtöki nap bemelegítő számával együtt összesen 24 versenyszámot tartanak a Hirling József Lovaspark füves arénájában. A kategóriák legjobb hazai lovasai versengenek egymással az összesen 5 millió Ft értéket képviselő díjakért.

Az egyéni döntők mellett két csapatbajnoki címért (az amatőr és az ifjúsági - U25 vegyes kategóriákban) is nyeregbe szállnak a lovasok. Az országos bajnokság mellett az úgynevezett Grass Masters (füves pályák mestere) címek sorsát is eldöntik a négynapos megméretés során a lovasok.

A fordulók pénteken reggel 8 órától vasárnap délutánig tartanak. A Hirling József Lovasparkba ingyenes a belépés a verseny idején.

A felnőtt egyéni és csapatbajnoki címek sorsa egy hónap múlva Szilvásváradon, a szeptember 29-i Fiat Díjugrató Magyar Bajnokság döntőjén dől el, ahol az egyéni győztes egy Fiat 500 H Cabrio autót is nyer a bajnoki cím mellé.

A bajnokság fővédnöke Szalay-Bobrovniczky Kristóf honvédelmi miniszter, védnöke Budai Gyula miniszteri biztos, Bányai Gábor országgyűlési képviselő és kormánybiztos.

Szöveg és fotó: Kovács Iván

Kapcsolódó cikkek
Kommentek