Neked hogyan telik egy napod a lovaddal? Most megmutathatod!

FEI24hrs

24 óra a lovammal, azaz #24HoursWithMyHorse a témája a FEI és partnere, a Boehringer Ingelheim gyógyszergyártó cég közös kampányának.

"Mennyi időt töltünk a lovainkkal? Mindet. És azt kívánjuk, bárcsak még több időt tölthetnénk ezzel." A lovasok lovuk iránti elkötelezettsége és odaadása áll a FEI és lógyógyászati partnere, a Boehringer Ingelheim új kampányának középpontjában.

A #HealthForHorses együttműködésre építve ez az új kampány a lovainkkal való törődés közös élményét és azt az örömöt ünnepli, amit ők okoznak nekünk nap mint nap. Legyen szó trágyázásról, ápolásról, etetésről vagy lovaglásról, egy ló teljes munkaidős elkötelezettséget jelent, és még annál is többet - egy életen át.

A #24HoursWithMyHorse kampányindító videója azt az érzést ragadja meg, amelyet minden tulajdonos átél: még akkor is, amikor más dolgokra kellene koncentrálnunk, csak arra gondolunk, hogy mikor térhetünk vissza négylábú társunkhoz. Ez az elkötelezettség a világ minden lovasában és lótartójában közös - az olimpiai bajnokoktól az ambiciózus lórajongókig.

És számodra mit jelent a lovaddal töltött idő?

Milyen egy tipikus napod? Melyek a kedvenc pillanataid lovaddal? Mi motivál? Használd a #24HoursWithMyHorse hashtaget a közösségi médiában és tedd közzé a Te is a saját történetedet.

Amellett, hogy a #24HoursWithMyHorse hashtag segítségével ezek a történetek világszerte közkinccsé válnak a lovas közösség számára, a FEI több neves lovast is felkér majd arra, hogy ezen a módon mutassák be egy tipikus napjukat.

Forrás: FEI

Kapcsolódó cikkek
Kommentek