Akárhol is tartod lovad, a Lada 4x4 biztosan elvisz oda!

Ladanivakiemelt

Bizonyára sokakban ébreszt nosztalgikus gondolatokat a Lada 4x4, amely 41 éves múltja alatt számtalanszor bizonyította rátermettségét - közülük jó néhány még mindig végzi a dolgát a lovardákban.

Ha a legyőzhetetlenséget keresed, a 4x4 lesz igazi: a négykerék-hajtás, a manuálisan kapcsolható felező és a differenciálzár mellett számos extrával újult meg a mára már öt tagból álló 4x4 család. Régi értékeikből mit sem vesztve, a jelen elvárásaihoz és kihívásaihoz sikerrel alkalmazkodva lesznek segítségedre utazás és munka során is. Bátran ajánljuk minden gazdaságba vagy lovardába, ahol jól jönne egy igazán strapabíró munkatárs!

Az eltérő igényeknek megfelelően a Lada 4x4 Classic három- és ötajtós kivitelben is elérhető. Legfőbb jellemzői a kivételes terepjáró-képesség, a megbízhatóság és az egyszerű karbantartás.

Lada 4x4 Classic 3-ajtós
2.999.000 Ft-tól
»

Lada 4x4 Classic 5-ajtós
3.299.000 Ft-tól
»

A hangszigetelt karosszéria, az alvázvédelem, illetve a por- és pollenszűrő gondoskodik arról, hogy zavartalan legyen az út még a legbarátságtalanabb terepviszonyok között is. Az ABS és a fékasszisztens, illetve az elektronikus fékerőelosztó bármely terepen biztosítja a biztonságos megállást.

Az összképet nappali menetfény, hátsó ködfényszóró és kerékjárati ívek mögötti sárfogó gumik teszik teljessé, az ötajtós verziót pedig oldalsó díszítőelemek is ékesítik.

Az utasteret ISOFIX gyermekülés-előkészítés, automatikus belső világítás, elöl elektromos ablakemelők, szivargyújtó és szövetkárpitozás egészítik ki.

Lada 4x4 Pack – 2 399 000 Ft + áfa

A Lada új kishaszongépjárműve, a kétszemélyes LADA 4x4 Pack 1 köbméteresre növelt, tágas rakterével igazán praktikus választás a vállalkozások számára.

Erdőn-mezőn megküzd az akadályokkal, így Te és szállítmányod is biztonságban lesztek a Lada kishaszongépjárművében.

Lada 4x4 Urban 3-ajtós
3.399.000 Ft-tól
»

Lada 4x4 Urban 5-ajtós
3.699.000 Ft-tól
»

A Lada 4x4 Urban a Classic modellek kiváló menettulajdonságát és felszereltségét megőrizve, további extrákkal teszi kényelmesebbé az utazást a városi lét követelményeihez is igazodva. A komfort és a stílus jegyében – a három- és ötajtós kivitelben is válaszható – Urban modellek például elektromosan állítható és fűthető tükrökkel és első ülésekkel, padlóburkolattal, a karosszéria színéhez illeszkedő vészhárítókkal és formatervezett hűtőráccsal is kiegészültek.

Bármilyen megoldásra is van szükség, a 4x4 modellek között megtalálod!

További részletekről érdeklődj márkakereskedésünkben, ahol tesztvezetés során meg is győződhetsz a 4x4 rátermettségéről:

LADA HALAS, Lada Márkakereskedés és Márkaszerviz

  • 6400 Kiskunhalas, Keceli út 19-23.
  • +36 77 422 596
  • www.ladahalas.hu
  • info@ladahalas.hu
Kapcsolódó cikk
Kommentek