Főszerepben a lóerők: új sorozat indul a Riderline-on!

Autoteszt bemutatkozo og

Hamarosan új sorozat indul itt, a Riderline-on, ahol a lovak mellett a lóerők kapják a főszerepet, mégpedig Legin István, a gyakorlott autó- és motortesztelő, és hatalmas szívű állatbarát jóvoltából.

Az autók és motorok rajongói biztosan találkoztak már Legin István nevével, a lovasok kedvéért azonban megkértük, írjon néhány sort magáról:

"Motorkerékpártól az autóbuszig mindent elvezethetek 1978-82 óta. 14 évig voltam elnökhelyettes egy közlekedési egyesületben, a Jazzy Rádióban a motoros rovatot vezetem. Bár sajna lovam nincs, de az állatok is kitöltik életem. Kertes házamban együtt élek kutyusommal, cicámmal, katicákkal, szarvasbogarakkal, hangyákkal, csigáimmal, vakonddal, van egy botsáskám is valahol a kapunál, és a madárkák az ereszem alatt.

Autoteszt 24

"Több lap után, hamarosan itt, a Riderline hasábjain tesztekkel szeretném a lovasokat, lótartókat tájékoztatni a hazánkban kapható autókról, minőségükről, használhatóságukról, felszereltségükről. Igyekszem a nehezen emészthető szakszavakat nélkülözni, és közérthetőn, a mindennapi használatot figyelembe véve szerkeszteni a sorokat.

Autoteszt 4

Bemutatkozásom végén fogadjatok szeretettel egy kis képválogatást az eddigi tesztekből! Elektromos autók, hibridek, kiskocsik, limuzinok, Crossoverek, SUVok, pickupok, haszonjárművek, minden, ami gurul, és persze lovak."

Hamarosan jövünk!

Fotók: Legin István

Kapcsolódó cikkek
Kommentek