Lovis majális a Kincsem Parkban

Foortruck Galopp Kiemelt

Nézőrekordokat, fogadási csúcsot és izgalmas versenyeket hozott a VII. Food Truck Show Budapest a Kincsem Parkban.

Timoteo és Zapato sikere az ügetőn

A kis mezőnyök ellenére izgalmas küzdelmeket és favorit sikereket hozott a szombati versenynap. A Dr. Borostyánkőy Tamás Emlékversenyben a favorit Timoteo (Veljko Mazsity) mindkét futamban diadalmaskodott, így biztosan nyerte meg a pontversenyt.

A háromévesek első komoly erőpróbáját Zapato és Hajnal Tibor nyerte, az élről forduló páros a befutóban biztosan tartotta győztes pozícióját.

Az öreg klasszisok küzdelmében, a Matucza Lajos Emlékversenyben Underpaid Hanover és Fazekas Imre visszavágott a múltkori verségéért Part Two-nak. A győztes ló hajtójának járó tiszteletdíjat a kétszeres olimpiai bajnok vízilabdázó Fodor Rajmund adta át.

Foodtruck Ugeto

Tour to Paris Overdose nyomdokaiban

Tour to Paris pályafutása ötödik versenyét is megnyerte, ezúttal a Nemzeti Galopp Liga második futamát. Dr. Hammersberg Elemér lova a szokásos taktikával, végig vezetve 10 hosszal győzött Jaroslav Línekkel a nyergében. Overdose óta ilyen veretlenségi sorozattal még nem kezdte pályafutását hazánkban egyetlen telivér sem. Ribárszki Sándor idomítottjának következő futása várhatóan a Derby Fesztiválon lesz július 1-én, az 1200 méteres Flandorffer Tamás Emlékversenyben.

A Batthyány-Hunyady Díjban némi meglepetésre az egykori Derby-második Sárkányfű győzött Jiri Palikkal, míg a háromévesek másik fontos futamát, a kancák 1600 méteres viadalát, a Hazafi Díjat az Álmodó istálló új üdvöskéje, Medyna nyerte szép stílusban Murzabayevvel a nyergében.

Foodtruck Galopp3

Forrás: Kincsem Park

Fotó: CyberCat Photo

Kommentek