Esős hétvége a lovin

Magnas Kincsempark

Kilencedik alkalommal rendezték meg a Food Truck Show-t a Kincsem Parkban, ahol a legjobb ügetők és galopplovak mellett az utcai gasztronómiáé volt a főszerep.

A IX. Food Truck Show Budapest szombati napján az ügetők voltak a főszereplők. A Matucza Lajos emlékversenyt a legutóbbi kisiklását korrigáló Aileron nyerte végig vezetve Fazekas Imrével. A Ferge László Emlékversenyben a legjobb háromévesek indultak, közülük Apollo Creed és Márton Lajos volt a legjobb, míg az új kiírású Dr. Borostyánkőy Tamás Emlékversenyben Zeal Di Girifalco az előfutam megnyerése után győzött a döntőben is Veljko Mazsittyal.

Ailerion
Aileron nés Fazekas Imre

A rossz idő ellenére vasárnap is remek versenyeket láthatott a közönség vasárnap is a Kincsem Parkban.

Az első nagydíjat, a hároméves kancák 1600 méteres versenyét, a Hazafi Díjat meglepetésre a hazai tenyésztésű Lili nyerte Gönczi Rebekával, aki ezzel pályafutása első nagydíját nyerte. A Nemzeti Galopp Liga első futamát, a hatalmas tradíciókkal rendelkező Batthyány-Hunyady Díjat a régen látott klasszis, Mágnás nyerte Zdenko Smidával (a borítóképen). A második Liga futam már a Nemzeti Díj volt, ahol a favorit, a mezőny egyetlen kancája, Golden Sea nyergében Stanislav Georgievvel legyőzhetetlen volt a befutóban.

Forrás és fotó: Kincsem Park - Nemzeti Lóverseny

Kapcsolódó cikk
Kommentek